«Νύφη» η συγγραφέας του «Eat, pray, love»

18:29 8/6/2017 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣ«Νύφη» η συγγραφέας του «Eat, pray, love»Πέμπτη, Ιούνιος 8, 2017 - 18:29

Η Ελίζαμπεθ Γκίλμπερτ, συγγραφέας του μυθιστορήματος πάνω στο οποίο βασίστηκε η ταινία «Eat, pray, love» με την Τζούλια Ρόμπερτς, ντύθηκε «νύφη» στο πλευρό της αγαπημένης της, έναν χρόνο μετά το διαζύγιό της από τον σύζυγό της.

Η 47χρονη συγγραφέας και η σύντροφός της, επίσης συγγραφέας, Ράγια Ελάιας, ανακοίνωσαν ότι τέλεσαν «μια απλή και αυθόρμητη τελετή αγάπης» στη Νέα

Υόρκη, η οποία, όπως ξεκαθάρισαν, δεν είχε νόμιμο χαρακτήρα, αλλά ήταν μια «ήσυχη και ιδιωτική τελετή για να γιορτάσουμε αυτό που ξέρουμε εδώ και καιρό: ότι ανήκουμε η μία στην άλλη».

Η Γκίλμπερτ χώρισε τον περασμένο Ιούλιο από τον σύζυγό της Χοσέ Νούνες, έπειτα από εννέα χρόνια γάμου, όταν ανακάλυψε τα πραγματικά αισθήματά της για την καλύτερη φίλη της. Οι δύο γυναίκες ήταν κολλητές για περισσότερο από μια δεκαετία, ωστόσο ένα δυσάρεστο περιστατικό στάθηκε αφορμή για να εξελιχτεί η φιλία τους σε έρωτα.

Η διάγνωση της Ελάιας με καρκίνο στο πάγκρεας έκανε την Γκίλμπερτ να συνειδητοποιήσει τα πραγματικά συναισθήματα που έτρεφε για εκείνη. Οι δύο γυναίκες κράτησαν τη σχέση τους μυστική μέχρι τον Σεπτέμβριο, προκειμένου, όπως αποκάλυψαν μετέπειτα, να επεξεργαστούν όλες αυτές τις μεγάλες αλλαγές και προκλήσεις.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα