Νυχτοπερπατήματα με Ρέμο για Αρναούτογλου

Μετά την περσινή τρελή νύχτα του Γρηγόρη με τον Γιώργο Λιάγκα, τα νυχτοπερπατήματα επιστρέφουν στον «Ομορφο κόσμο²». Αυτή τη φορά η πρόσκληση πάει στον Αντώνη Ρέμο και το ραντεβού με τους τηλεθεατές είναι αυτή την Πέμπτη στις 22.30, από το Mega. Ο Γρηγόρης, αφού πρώτα ενημερώνεται από τον αδελφό του, Σάκη, για την πρόγνωση του καιρού, έπειτα συναντά τον Αντώνη Ρέμο και αρχίζουν τα νυχτοπερπατήματα στη Θεσσαλονίκη.

Μια βόλτα στη νυχτερινή συμπρωτεύουσα με τον Γρηγόρη είναι άκρως ενδιαφέρουσα, αφού δεν περνάει κανείς απαρατήρητος από την κάμερα της εκπομπής του.

Με φόντο τον φωτισμένο Λευκό Πύργο, ο Γρηγόρης και ο Αντώνης δίνουν το ραντεβού τους, ενώ για τις μετακινήσεις τους προτίμησαν έναν Σκαραβαίο. Οι δυο τους όχι μόνο δεν χάνουν το χιούμορ τους, αλλά ο Γρηγόρης δεν διστάζει να αυτοσαρκαστεί λέγοντας σε ένα από τα διπλανά αμάξια αν είναι για μια... κόντρα. Ωστόσο οι δύο φίλοι τριγυρνούν στους δρόμους της πόλης, μιλάνε με κόσμο και διασκεδάζουν στα μαγαζιά της συμπρωτεύουσας. Ο Αντώνης μάλιστα τολμά ακόμη και να χτυπήσει ένα tattoo μπροστά στην κάμερα, σε ένα από τα πιο γνωστά εργαστήρια tattoo της συμπρωτεύουσας. Κι επειδή είναι καλοφαγάδες, φυσικά δεν θα μπορούσαν να αντισταθούν κι έτσι τσιμπολογούν σε μπουγατσάδικα και σουβλατζίδικα, ενώ για πρώτη φορά στη ζωή τους δοκιμάζουν πατσά.

Ακόμη ο Γρηγόρης συναντά τους My Excuse, το δημοφιλέστερο και πιο δυναμικό ροκ συγκρότημα της Θεσσαλονίκης. Μαθαίνει για την περιοδεία τους στην Αμερική, τα είκοσι επτά live που έκαναν, τα 14.000 χιλιόμετρα που διένυσαν και τη συνεργασία τους με τον θρυλικό παραγωγό των U2 και των Red Hot Chili Peppers, Ron Saint Germain.

Keywords
Τυχαία Θέματα