Νύχτα τρόμου εν πλω για αθλήτριες στο «Knossos Palace»

ΡΕΠΟΡΤΑΖΝύχτα τρόμου εν πλω για αθλήτριες στο «Knossos Palace» Τρίτη, Φεβρουάριος 13, 2018 - 18:46

❱❱ Σε τρομακτική εμπειρία εξελίχθηκε το ταξίδι από το Ηράκλειο προς τον Πειραιά το βράδυ του Σαββάτου για τους επιβάτες του «Knossos Palace», που βρέθηκε μεσοπέλαγα σε μανιασμένη

τρικυμία.

Ανάμεσα στους επιβάτες ήταν και οι αθλήτριες της ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών Α.Σ. Βόλος 2004, που επέστρεφαν από την αναμέτρηση με την ομάδα του ΟΦΗ.

Στο πλοίο επικράτησε πανικός, όταν από τους κλυδωνισμούς άρχισαν να σωριάζονται τα πάντα από τα ράφια, ενώ αναποδογύρισαν ψυγεία, έπιπλα, ακόμα και το πιάνο! Οι άνεμοι που χτυπούσαν με λύσσα το μεγάλο επιβατηγό έφταναν και τα 9 μποφόρ και, ευτυχώς, δεν συνέβη κάποιος τραυματισμός επιβάτη ή ναυτικού, πέρα από τις ζημιές μέσα στο πλοίο.

«Ζήσαμε κάτι το οποίο δεν έχουμε ξαναζήσει. Βλέπαμε τα πάντα γύρω μας να κουνιούνται, ήταν εφιάλτης. Πολλά κορίτσια ένιωσαν άρρωστα, κάποιες μείναμε όλο το βράδυ στην καμπίνα, όπου δεν ήταν καλύτερη η κατάσταση. Είναι εικόνες που τις αντικρίζαμε πρώτη φορά» περιέγραψε η σέντερ φορ της ομάδας Βάσω Δημητριάδη στην εφημερίδα «Ταχυδρόμος».

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα