«Ντίβες» κατέβασαν σχήμα με το «έτσι θέλω»

SHOWBIZΣκάνδαλο στα...καμαρίνια!«Ντίβες» κατέβασαν σχήμα με το «έτσι θέλω»Τρίτη, Οκτώβριος 31, 2017 - 14:42

❱❱ Τραγουδίστριες πρώτες φίρμες που πάνε «πακέτο» έβαλαν όρο σε επιχειρηματία στη Θεσσαλονίκη να «ξεπλύνει» το μαγαζί του για να τραγουδήσουν

ΑΠΟ ΤΗ
ΖΟΖΕΦΙΝ ΜΑΣΚΟΥΛΗ

«Αν θες να έρθουμε να τραγουδήσουμε στο μαγαζί σου, “ξέπλυνέ” το. Το έχεις “λερώσει” με τις επιλογές που έκανες και με τους τραγουδιστές που διάλεξες. Κατέβασε

το υπάρχον σχήμα και τότε θα ’ρθουμε να σε στηρίξουμε. Εμείς δεν θα είμαστε η διάδοχη κατάσταση, η σκυτάλη ενός μη ποιοτικού προγράμματος».

Αυτά τα τσεκουράτα λόγια ανήκουν σε δύο κυρίες του ελληνικού πενταγράμμου που εμφανίζονται «πακέτο», οι οποίες με αυτόν τον τρόπο απάντησαν σε γνωστό επιχειρηματία νυχτερινού κέντρου της Θεσσαλονίκης, όταν τους ζήτησε να συνεργαστούν μετά την περίοδο των γιορτών.

Ο ιδιοκτήτης της πίστας λέγεται ότι αρχικά έμεινε εμβρόντητος από τις απαιτήσεις των δύο σταρ με τις πολλές επιτυχίες στο λαϊκό τραγούδι, αλλά δεν είχε πολλά περιθώρια να αντιδράσει, καθώς οι δύο ερμηνεύτριες με τα λεγόμενά τους του έθεσαν ουσιαστικά... τελεσίγραφο. Και, τελικά, εκείνος δέχτηκε το βέτο των λαμπερών γυναικών και κατέβασε εν μια νυκτί το μουσικό σχήμα του κέντρου του, με το πρόσχημα ότι δεν «πουλούσε», ότι οι «καψούρηδες» δεν άνοιγαν μπουκάλια και ότι δεν γινόταν μεγάλη κατανάλωση σε λουλούδια.

Για πρώτη φορά στην επαγγελματική σταδιοδρομία του ο επιχειρηματίας αναγκάστηκε να «πετάξει» από το μαγαζί του μεγάλα ονόματα, με ιστορία στο λαϊκό τραγούδι και ας τα... έφερναν, ευελπιστώντας ότι στο μέλλον οι εν λόγω κυρίες θα του έφερναν περισσότερα! Και μακάρι να συμβεί αυτό και να μην επαληθευτεί η λαϊκή ρήση που λέει ότι όποιος πάει για τα πολλά χάνει και τα λίγα.

Είναι έξαλλοι

Την ίδια ώρα οι δύο καλλιτέχνες που... ξεσπιτώθηκαν από το νυχτερινό κέντρο έχουν μείνει άφωνοι από το παρασκήνιο, το οποίο πληροφορήθηκαν, αφού ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο, και νιώθουν προσβεβλημένοι. Εξαλλοι είναι και οι Θεσσαλονικείς λάτρεις των μπουζουκιών που είχαν κλείσει τραπέζια για να διασκεδάσουν με τα τραγούδια των δημοφιλών τραγουδιστών και την τελευταία στιγμή ψάχνουν για άλλες πίστες.

Μάλιστα στο σχήμα που κατέβηκε με το «έτσι θέλω» των δύο τραγουδιστριών, όπως αποδεικνύουν τα γεγονότα, συμμετείχε και μια νέα, όμορφη και πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια, η οποία «βάζει φωτιές» στη συμπρωτεύουσα και ο επιχειρηματίας τα χάλασε και με εκείνη! Με λίγα λόγια τα διέλυσε όλα για τις ντίβες που μπορεί να τα φέρουν, μπορεί και όχι...

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα