Ντένης Παπαγεωργίου: Φτώχεια καταραμένη

SHOWBIZΝτένης Παπαγεωργίου: Φτώχεια καταραμένηΠαρασκευή, Δεκέμβριος 8, 2017 - 19:53

❱❱ Ο επιχειρηματίας Ντένης Παπαγεωργίου «ξενάγησε» τους χιλιάδες followers του στο εσωτερικό του «παλατιού» του

Τύφλα να 'χει η έπαυλη των Κάρινγκτον στη «Δυναστεία» μπροστά στην πολυτελή βίλα του Ντένη Παπαγεωργίου στα βόρεια προάστια της Αθήνας. Ο επιχειρηματίας, που έχει απασχολήσει κατά καιρούς τα φώτα της δημοσιότητας με την προσωπική του ζωή, επέτρεψε στους χιλιάδες followers του στο Instagram να κοιτάξουν από την... κλειδαρότρυπα του διαδικτύου στο εσωτερικό της οικίας του.

Σε μια περίοδο κατά την οποία, δυστυχώς, η επικαιρότητα κατακλύζεται από εικόνες φτώχειας και δυστυχίας, είτε λόγω φυσικών καταστροφών, όπως η νεροποντή που έπνιξε τη Μάνδρα, είτε επειδή πολλοί Ελληνες επιβιώνουν με τα απολύτως απαραίτητα, ο γόης επιχειρηματίας έδειξε με τις αναρτήσεις του ότι... λεφτά υπάρχουν!

Με ωραίες και διάσημες

Γνωστός από τις επιχειρήσεις του στον χώρο της εστίασης σε Μύκονο και Αθήνα, αλλά και από τις σχέσεις του με ωραίες και διάσημες γυναίκες, όπως η πολιτικός Εύα Καϊλή, το μοντέλο Νταϊάνα Ιγροπούλου και η χολιγουντιανή σταρ Λίντσεϊ Λόχαν, με την οποία συνεργάστηκε κιόλας στη δημιουργία ενός κλαμπ, ο Ντένης έκανε... ξενάγηση στο «παλάτι» του μέσω διαδικτύου.

Ο επιχειρηματίας διαθέτει τεράστια πισίνα, κρεβατοκάμαρα που θυμίζει σουίτα πεντάστερου ξενοδοχείου, σαλόνι που μοιάζει με... γήπεδο, δωμάτιο μπιλιάρδου και ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο ύψους τουλάχιστον τριών μέτρων. Και καλά κάνει που τα έχει όλα αυτά ο άνθρωπος, δηλαδή. Ομως γιατί τα... μοστράρει μέσα από τα social media;

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα