Νίκος Κουρκούλης: «Τρώω από τα… έτοιμα»

Κραυγή απόγνωσης από τον Νίκο Κουρκούλη! Οκτώ μήνες χωρίς μεροκάματο λόγω πανδημίας.

Αυτό που είναι κοινό μυστικό στην καλλιτεχνική πιάτσα, ότι οι μουσικοί και οι τραγουδιστές πεινάνε, ζουν με δανεικά από φίλους και από συσσίτια της Εκκλησίας, στέλνοντας συγγενείς να πάνε στους ναούς να τους φέρουν φαγητό, καθώς από τον περασμένο Μάρτιο έχουν να δουλέψουν στα μπουζούκια, το είπε έξω από τα δόντια ο Νίκος Κουρκούλης.

«Δεν είμαι εφοπλιστής, είμαι

καλλιτέχνης. Δουλεύω όλα αυτά τα χρόνια πολύ σκληρά» παραδέχτηκε ο Νίκος Κουρκούλης, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Alpha «Tik Talk» και μίλησε στον Αντώνη Σρόιτερ για τις πληγές που αφήνει η πανδημία του κορονοϊού στη νύχτα.

Πόσο έχουν επηρεάσει τον ίδιο και τη σύζυγό του, την τραγουδίστρια Κέλλυ Κελεκίδου, όλα αυτά τα μέτρα; Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ξεκινήσαμε τις εμφανίσεις με την Πάολα, με ρεκόρ εισπράξεων και θεατών, που ήταν κάτι το απίστευτο στη Θεσσαλονίκη. Όταν ήταν να κατέβουμε στην Αθήνα, βρισκόμασταν μέσα στην όλη αναμπουμπούλα με τον κορονοϊό και μας πρόλαβαν τα μέτρα. Εδώ και οκτώ μήνες, λοιπόν, και σας το λέω πραγματικά, δεν μπαίνει μεροκάματο στο σπίτι». «’Ο,τι έχω καταφέρει και έχω πάρει, το έχω κάνει μόνος μου με τον ιδρώτα μου. Ό,τι πλέον έχω στον δικό μου κουβά είναι για να περάσω τα επόμενα χρόνια στα γηρατειά μου και να έχουν τα παιδιά μου κάτι καλύτερο» εκμυστηρεύτηκε ο αγαπημένος καλλιτέχνης με την 35χρονη επαγγελματική διαδρομή στον χώρο του τραγουδιού.

Ο Νίκος Κουρκούλης παραδέχτηκε ακόμα πως τη δεδομένη χρονική στιγμή πορεύεται στην καθημερινότητα από τις αποταμιεύσεις που έχει κάνει από τα προηγούμενα χρόνια, χωρίς ωστόσο να αγνοεί πως «χιλιάδες περιπτώσεις άλλων συναδέλφων είναι σε χειρότερη μοίρα, στο στάδιο της πείνας».

Keywords
Τυχαία Θέματα