Νίκος Αναδιώτης: Εργασιομανής για οικογενειακούς λόγους!

19:29 6/2/2015 - Πηγή: Espresso
TV GOSSIPΝίκος Αναδιώτης: Εργασιομανής για οικογενειακούς λόγους!Παρασκευή, Φεβρουάριος 6, 2015 - 19:23

Φέτος είναι η χρονιά του! Πρωταγωνιστικός ρόλος στη νέα επιτυχημένη δραματική σειρά του Mega «Δικαίωση» και μια θέση δίπλα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην εκπομπή του Alpha «Σπίτι μου, σπιτάκι μου».

Ο Νίκος Αναδιώτης

ετοιμάζεται να συγκεντρώσει όλα τα φώτα πάνω του, κι αυτό γιατί ως Ασίμ στο σίριαλ του Δημήτρη Αρβανίτη θα ενδώσει στον έρωτα της Νατάσας (Κατερίνα Δημητρόγλου), της κοπέλας του αφεντικού του, του λεγόμενου «Πρίγκιπα» (τον υποδύεται ο Αλέξανδρος Σταύρου).

«Μου αρέσει ο ρόλος μου, γιατί πραγματικά είναι ο πιο καθαρός χαρακτήρας της "Δικαίωσης". Είναι ο πιστός κηπουρός του ζάπλουτου Ανδρέου, έχει μεγαλώσει με αξίες και ήθος και δουλεύει σκληρά για να είναι όλα στην εντέλεια. Ο "Πρίγκιπας" κρατά αιχμάλωτη στο σπίτι του μια όμορφη κοπέλα ελευθέρων ηθών, την οποία έχει γεμίσει χρυσάφι. Εκείνη όμως δεν είναι χαρούμενη και ούτε αντέχει την υπεροψία και τις δολοπλοκίες του Ανδρέου. Μέρα με την ημέρα νιώθει να ελκύεται από την ψυχή του Ασίμ και εκείνος δεν μπορεί να φανταστεί ότι τρέφει συναισθήματα γι' αυτόν. Πόσο μάλλον ο "Πρίγκιπας", που πιστεύει ότι μια γυναίκα σαν τη Νατάσα δεν θα έδινε σημασία σε ένα φτωχό παλικάρι που καθαρίζει την πισίνα του. Και όμως, η ζωή έχει γράψει το πιο τρελό σενάριο γι' αυτό το ερωτικό τρίγωνο, φέρνοντας τον νεαρό αντιμέτωπο με τις αρχές του» λέει στην «Espresso» o Νίκος Αναδιώτης.

Ο ηθοποιός αυτή την περίοδο κάθεται και στον καναπέ της πρωινής εκπομπής του Alpha που προβάλλεται το Σαββατοκύριακο. «To «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» μου αρέσει πολύ, γιατί με φέρνει σε επαφή με την καθημερινότητα της πολιτιστικής Αθήνας. Μου δόθηκε η ευκαιρία να δουλέψω για την παραγωγή και την άδραξα» λέει ο γοητευτικός Νίκος και εξηγεί γιατί αποχώρησε από το «Happy Day» της Σταματίνας Τσιμτσιλή. «Διατηρώ άψογες σχέσεις με όλη την ομάδα, αλλά επέλεξα να πάρω μέρος στη "Δικαίωση", που τα γυρίσματά της ξεκινούν στις 8.00 το πρωί και είναι καθημερινά. Εχω ανάγκη τη δουλειά. Εργάζομαι πυρετωδώς γιατί έχω μια οικογένεια» εξηγεί ο ηθοποιός.

Νίκος ΑναδιώτηςΔικαίωσηAlpha
Keywords
Τυχαία Θέματα