Νικολέττα Ράλλη και Φλορίντα Πετρουτσέλι: Μαμάδες χωρίς ψεγάδια

Φόρεσαν πάλι τα μπικίνι τους λίγο καιρό μετά τα γεννητούρια τους! Ο λόγος για τη Νικολέττα Ράλλη και τη Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Η πρώτη έφερε στον κόσμο την κόρη της, καρπό του έρωτά της με τον επιχειρηματία Μιχάλη Ανδρούτσο, πριν από περίπου δύο μήνες, ενώ η δεύτερη απέκτησε τον γιο της τον περασμένο Μάιο,

κάνοντας διπλά ευτυχισμένο τον άντρα της, επιχειρηματία Αρη Γούτο, καθώς έχουν και μια κόρη που είναι σήμερα δύο ετών.

Η Νικολέττα αποφάσισε να περάσει το φετινό καλοκαίρι στη Αθήνα, καθώς η κορούλα της είναι ακόμη πολύ μικρή για μετακινήσεις, ειδικά σε μια τόσο επικίνδυνη λόγω του φονικού ιού περίοδο.

Παρ’ όλα αυτά απολαμβάνει τον ελεύθερο χρόνο της κάνοντας το μπάνιο της σε πισίνα και διαβάζοντας βιβλία. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια στη λεζάντα φωτογραφικής ανάρτησής της με μαγιό στο Instagram.

«Καλοκαίρι είναι: Να διαβάζεις Yuval Noah Harari, αλλά να ξεπετάς και μια Χρυσηίδα Δημουλίδου έτσι για την αλητεία» σχολίασε η μελαχρινή παρουσιάστρια, με τους followers της να της γράφουν τα καλύτερα για την ανάκτηση της σιλουέτας της μετά τη γέννα.

Αντίστοιχα σχόλια έλαβε και η Φλορίντα σε insta-story που ανέβασε, στο οποίο δείχνει να απολαμβάνει το καλοκαίρι επάνω σε σκάφος φορώντας το μπικίνι της. Οσο για το κορμί της, φαίνεται να έχει επανέλθει αρκετά στα προ εγκυμοσύνης επίπεδα. Και μανούλες και… μανούλια, με άλλα λόγια.

Keywords
Τυχαία Θέματα