Νεογέννητο βρέθηκε εγκαταλειμμένο δίπλα σε τηλεφωνικό θάλαμο στη Ρόδο

15:25 8/5/2017 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΝεογέννητο βρέθηκε εγκαταλειμμένο δίπλα σε τηλεφωνικό θάλαμο στη ΡόδοΔευτέρα, Μάιος 8, 2017 - 15:24

Το πιο σκληρό πρόσωπο της ζωής γνώρισε ένα νεογέννητο, το οποίο, αντί για την κούνια, πέρασε τις πρώτες ώρες του μέσα σε ένα χαρτόκουτο, δίπλα σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο, στην περιοχή Πεύκα της Λίνδου, στη Ρόδο! Το βρέφος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ωστόσο η Αστυνομία έχει αρχίσει εντατικές έρευνες για τον εντοπισμό της μητέρας του, που το «ξεφορτώθηκε»!

Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη χθες το πρωί και ειδοποιήθηκε γι' αυτό η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου. Σύμφωνα

με όσα έγιναν γνωστά, μια τουρίστρια που περνούσε από τον τηλεφωνικό θάλαμο άκουσε κλάμα και πλησίασε για να δει από πού ερχόταν.

Αυτό που αντίκρισε θα το θυμάται όσα χρόνια κι αν περάσουν, καθώς μέσα σε ένα χαρτόκουτο είδε ένα μωρό τυλιγμένο μέσα σε σεντόνια ξενοδοχείου, με τον ομφάλιο λώρο ακόμη στο σωματάκι του! Δίπλα του υπήρχε ένα σημείωμα, το οποίο ήταν γραμμένο στα ελληνικά, χωρίς ορθογραφικά λάθη:

«Παρακαλώ να προσέξετε το παιδί. Να σας έχει ο Θεός καλά!» έγραφε το σημείωμα, σύμφωνα με πληροφορίες, γεγονός που κάνει τους αστυνομικούς να εκτιμούν πως η μητέρα είναι πιθανότατα Ελληνίδα. Η τουρίστρια ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, ωστόσο τυχαία στην περιοχή βρισκόταν και ένας γυναικολόγος, ο οποίος έκοψε τον ομφάλιο λώρο, πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες στο νεογνό και το περιέθαλψε, ώσπου να φτάσει το ασθενοφόρο και να το μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα