Νέο χτύπημα στους «rich and famous» του Παρισιού

ΚΟΣΜΟΣΝέο χτύπημα στους «rich and famous» του ΠαρισιούΠέμπτη, Οκτώβριος 13, 2016 - 17:41

To Παρίσι αποδείχτηκε παγίδα για τους rich & famous που είχαν συρρεύσει στην πόλη του φωτός για να παρακολουθήσουν την Εβδομάδα Μόδας. Δισεκατομμυριούχος από την Ταϊβάν, 75 ετών, ηγετικό στέλεχος ομίλου που είναι εκ των βασικών μετόχων του οίκου Lanvin, έπεσε θύμα κλοπής, μία ημέρα μετά τη ληστεία σε βάρος της Κιμ Καρντάσιαν. Μόνο που στην

περίπτωση της Σο Λαν Ουάνγκ (φωτό), οι κλέφτες μπήκαν στο σπίτι που διατηρεί στη γαλλική πρωτεύουσα και πήραν κοσμήματα αξίας άνω των 150.000 ευρώ και αυτή πιάστηκε στον ύπνο, παρότι η έφοδος έγινε μέρα μεσημέρι.

«Οι δύο υποθέσεις δεν συνδέονται. Οι δράστες δεν ενήργησαν με τον ίδιο τρόπο» σχολίασε πηγή της γαλλικής αστυνομίας, που επιβεβαίωσε εν μέρει τις πληροφορίες που δημοσίευσαν γαλλικές εφημερίδες. Οι δράστες, δύο άνδρες, εισέβαλαν νωρίς το απόγευμα στο διαμέρισμα όπου το θύμα κοιμόταν και πήραν κοσμήματα, κινητά τηλέφωνα και διάφορα πολυτελή αντικείμενα.

«Δεν κακοποίησαν σωματικά το θύμα» διευκρίνισε η ίδια πηγή, «όμως της άρπαξαν ένα δαχτυλίδι που φορούσε προτού φύγουν. Η αξία των αντικειμένων που έκλεψαν οι κακοποιοί εκτιμάται μεταξύ 150.000 και 200.000 ευρώ, λεία που απέχει πολύ από εκείνη που πέτυχαν οι «συνάδελφοί» τους στο διαμέρισμα της Κιμ Καρντάσιαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα