Νεκρός στο Κολωνάκι ο Αλ. Μάρδας

SHOWBIZ«Magic Alex»Νεκρός στο Κολωνάκι ο Αλ. ΜάρδαςΣάββατο, Ιανουάριος 14, 2017 - 11:00

Μέσα στο διαμέρισμά του στο Κολωνάκι βρέθηκε χθες νεκρός ο Αλέξης Μάρδας, ο «Magic Alex», όπως τον αποκαλούσαν οι Beatles την εποχή που ήταν μάνατζέρ τους.

Ο άλλοτε «γκουρού» των θρυλικών «Σκαθαριών» και πρώην σύζυγος της ηθοποιού Τάνιας Τρύπη, με την οποία απέκτησε μια κόρη (την 22χρονη

σήμερα Μαρίνα), εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του, στην οδό Κανάρη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια.

Τα αίτια θανάτου

Κατά πληροφορίες, η πόρτα του διαμερίσματος του Αλέξη Μάρδα ήταν κλειδωμένη και το σπίτι δεν έφερε σημάδια αναστάτωσης, ωστόσο απαντήσεις όσον αφορά τα αίτια θανάτου του 74χρονου θα δώσει ο ιατροδικαστής.

Ο 74χρονος (ταλαιπωρούνταν για χρόνια από παραμορφωτική αρθρίτιδα) φέρεται ότι είχε μέρες να δώσει σημεία ζωής, γεγονός που ανησύχησε τον θυρωρό της πολυκατοικίας του, ο οποίος ειδοποίησε συγγενείς του και την Αστυνομία.

Ο Αλέξης Μάρδας είχε κάνει σπουδαία καριέρα στο πλευρό των διάσημων Beatles και είχε βάλει τη σφραγίδα του ως παραγωγός σε blockbusters και θεατρικές επιτυχίες. Μοίραζε τον χρόνο του ανάμεσα στην Αθήνα και την Υδρα. Εκεί άλλωστε είχε (μέχρι πρότινος) ένα από τα πιο εντυπωσιακά σπίτια του νησιού, σε τοποθεσία-φιλέτο.

Με την Κόλινς

Από το «παλάτι» του επιχειρηματία και παραγωγού πέρασαν μεγάλες προσωπικότητες της Ελλάδας και του εξωτερικού, αφού -μεταξύ άλλων- ήταν κολλητός φίλος με τη θρυλική Αλέξις της «Δυναστείας», την Τζόαν Κόλινς.

Τη χρονιά της οικονομικής κρίσης, το 2009, ο Αλέξης Μάρδας είχε αγοράσει τα στούντιο Τσιλιγιάννη, θέλοντας να στήσει ένα μικρό Χόλιγουντ στην περιοχή του Κορωπίου!

Keywords
Αναζητήσεις
αλεξης μαρδας
Τυχαία Θέματα