Νέες περιπέτειες με... μουρμούρα

TV GOSSIPΝέες περιπέτειες με... μουρμούραΤρίτη, Οκτώβριος 3, 2017 - 16:44

❱❱ Αντώνης Αντωνίου (Μηνάς) και Ελένη Κοκκίδου (Βουλίτσα) μιλούν για το τί θα συμβεί στη σειρά του Alpha

Η Βούλα και ο Μηνάς δεν χρειάζονται συστάσεις... Είναι το τηλεοπτικό ζευγάρι που για πέμπτη χρονιά θα συνεχίσει να αποτελεί κομμάτι των Ελλήνων τηλεθεατών, πρωταγωνιστώντας στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Μην αρχίζει τη μουρμούρα».

Η σειρά, που κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη στις 21.50 και θα μας κρατά

συντροφιά κάθε Πέμπτη και Παρασκευή την ίδια ώρα, επιφυλάσσει και φέτος ανατροπές για ένα από τα πιο δημοφιλή ντουέτα του, καθώς ο Μηνάς (Αντώνης Αντωνίου) και η Βουλίτσα (Ελένη Κοκκίδου) θα δοκιμαστούν σε νέες περιπέτειες!

Εκείνος θα αναλάβει πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας του χωριού κι εκείνη θα τελειώσει το λύκειο, καθώς δεν πρόλαβε να πάρει το απολυτήριό της γιατί κλέφτηκε με τον Μηνά!

Οι δύο σπουδαίοι ηθοποιοί, με περγαμηνές στο θέατρο και στην τηλεόραση, μιλούν στην «Espresso» για τους ήρωές τους, που έχουν αγαπηθεί όσο λίγοι τα τελευταία χρόνια στην ελληνική τηλεόραση. «Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας;» ρωτάμε τον Αντώνη Αντωνίου. «Ο σεβασμός, η αγάπη και το χιούμορ. Αυτά είναι τα συστατικά ποιότητας. Συγκεκριμένα, το χιούμορ λείπει τόσο πολύ από την κοινωνία μας αυτή τη δύσκολη εποχή, που το έχουμε όλοι ανάγκη. Χαίρομαι τόσο πολύ που ο ήρωάς μου, ο Μηνάς, θα ασχοληθεί αυτήν την περίοδο ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο, πέρα από την ομάδα του, την ΑΕΚ. Γιατί υπάρχουν οι άλλες ομάδες... και η ΑΕΚ!» μας λέει και την κουβέντα μας μονοπωλεί, φυσικά, η... ΑΕΚ: «Δεν είναι μόνο ποδοσφαιρική ομάδα, αλλά η ιστορία της Κωνσταντινούπολης. Και σας το λέω αυτό, γιατί παλιά έπαιζα και εγώ ποδόσφαιρο και συνεχίζω να αγαπώ την μπάλα αλλά και την ιστορία».

«Ξανά στα θρανία»

Ομως και η Ελένη Κοκκίδου ως Βουλίτσα θα ζήσει τις δικές της περιπέτειες. «Η ηρωίδα μου θα καθίσει ξανά στα θρανία. Μου αρέσει πολύ που στη χώρα μας υπάρχουν τα σχολεία δεύτερης ευκαιρίας για τους ανθρώπους που έχασαν την πρώτη τους ευκαιρία στη γνώση. Η Βούλα δεν πήρε το απολυτήριο λυκείου, αφού κλέφτηκε με τον Μηνά και έκανε οικογένεια. Αλλά ποτέ δεν είναι αργά. Μου αρέσει που δεν θα το βάλει κάτω και θα τη δούμε και μέχρι το πανεπιστήμιο» αποκαλύπτει η ηθοποιός και συνεχίζει: «Ποιος είπε ότι στη ζωή ό,τι δεν έκανες μικρός δεν μπορείς να το κάνεις μεγάλος; Η χαρά για απόκτηση γνώσης δεν τελειώνει ούτε μέχρι τα βαθιά γεράματα. Οπως δεν σημαίνει ότι αν δεν παντρευτείς μικρός, δεν έχεις το δικαίωμα στη συντροφικότητα και στην αγάπη πιο μεγάλος» μας λέει. Οταν τη ρωτάμε τι κρατά ένα ζευγάρι, όπως τη Βούλα και τον Μηνά, τόσα χρόνια μαζί, είναι απόλυτη: «Ο έρωτας! Θαυμάζουν ο ένας τον άλλον για τα προτερήματά του και δέχονται τα ελαττώματά του -με γκρίνια, βέβαια-, αλλά πάντα υπερισχύουν στο τέλος τα καλά στοιχεία, που τους έκαναν να ζήσουν μαζί. Επειτα, όσο περνούν τα χρόνια, τα ζευγάρια δένονται και έχουν μια μεγάλη εξάρτηση ο ένας από τον άλλον. Το συγκεκριμένο ζευγάρι έχει μια ιδιαίτερη σχέση, γιατί η γυναίκα είναι τσαπερδόνα και χαδιάρα».

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα