Ναρκωτικά, τσακωμοί, όργια με θαυμάστριες και εξώγαμα

16:08 5/7/2016 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΝαρκωτικά, τσακωμοί, όργια με θαυμάστριες και εξώγαμαΤρίτη, Ιούλιος 5, 2016 - 16:07

Η Φράνκα, πρώην σύζυγος του κιμπορντίστα Ρικ Ράιτ, αποκαλύπτει τη σκοτεινή πλευρά των Pink Floyd!

Τη σκοτεινή πλευρά των Pink Floyd, όπως τη βίωσε μέσα από τον θυελλώδη γάμο της με τον Ρικ Ράιτ, αποκαλύπτει η πρώην σύζυγός του Φράνκα σε συνέντευξη που παραχώρησε με την ευκαιρία της κυκλοφορίας στη Βρετανία γραμματοσήμων αφιερωμένων στο συγκρότημα.

Η γυναίκα που έζησε μαζί με τον κιμπορντίστα του συγκροτήματος τις μέρες της δόξας του αναφέρει ότι τα όργια με τις groupies, τα ναρκωτικά και οι τσακωμοί ήταν τα βασικά στοιχεία της καθημερινότητας του συγκροτήματος, τα οποία προκάλεσαν ρίξεις μεταξύ των μελών του και καταδίκασαν τον γάμο της.

Μιλώντας στην «Daily Mail» από την Κεφαλλονιά, όπου ζει εδώ και πολλά χρόνια σε ένα ετοιμόρροπο σπίτι στο οποίο νοικιάζει δωμάτια για να επιβιώνει, περιγράφει πώς γνωρίστηκε στη Ρόδο με τον Ράιτ, τις προσπάθειες που έκανε για να λιώσει τον πάγο που είχε δημιουργηθεί με τα άλλα μέλη του συγκροτήματος αλλά και τη συντριβή που ένιωσε όταν έπειτα από τέσσερις αποτυχημένες κυήσεις διαπίστωσε ότι η γυναίκα με την οποία τον βρήκε στο κρεβάτι περίμενε το παιδί του.

Η Φράνκα γνώρισε τον Ρικ το 1981, ενώ αυτός ήταν σε δυσμένεια από τον Ρότζερ Γουότερς, επειδή δεν είχε συμβάλει αρκετά στο άλμπουμ «The Wall».

«Αυτοεξόριστος» στη Ρόδο

Εκείνο το διάστημα ζούσε «αυτοεξόριστος» στη Ρόδο, όπου περνούσε τις μέρες του πίνοντας στο μπαρ Κουπί στη Λίνδο, που ανήκε στη Φράνκα και στον τότε σύζυγό της. Την κοιτούσε κάθε φορά που πήγαινε και, όταν αυτή μπήκε στο νοσοκομείο εξαιτίας ενός ατυχήματος, της έστελνε καθημερινά ροζ τριαντάφυλλα. Σε μια κρίση ειλικρίνειας, ο Ράιτ εξομολογήθηκε στον σύζυγό της, που ήδη το υποψιαζόταν, ότι ήταν ερωτευμένος μαζί της και η Φράνκα βρέθηκε διαζευγμένη και... πρωτάρα σε μια συναρπαστική όσο και οδυνηρή περιπέτεια, αυτή του γάμου με ένα μέλος των Pink Floyd.

Παντρεύτηκαν το 1984 και η Φράνκα προσπαθούσε συστηματικά να τον επανενώσει με το συγκρότημα, παρά το γεγονός ότι αυτός της έλεγε πως «υπήρχε πολλή πικρία και έπρεπε να μείνει έξω από αυτό». Τελικά, μέσα από τις προσπάθειές της να τους φέρει κοντά μέσω κοινωνικών υποχρεώσεων, κατάφερε να επανεντάξει τον άντρα της στο γκρουπ και έζησε μια δεκαετία απόλυτου ηδονισμού αλλά και προβλημάτων, που είχαν να κάνουν σε μεγάλο βαθμό με τον εθισμό του Ράιτ στα ναρκωτικά και τις groupies. Για να προλάβει τις απιστίες του, ταξίδευε σε όλες τις γωνιές του κόσμου για να είναι δίπλα του. «Αν δεν ήμουν εκεί όταν με ήθελε, θα έβρισκε άλλη γυναίκα να βάλει στο κρεβάτι. Νομίζω ότι γι' αυτό απέβαλα τρία μωρά και είχα μια εξωμήτρια κύηση» δηλώνει η Φράνκα, που παρά το επεισοδιακό διαζύγιό τους το 1992 και το γεγονός ότι της απαγορεύτηκε να παραστεί στην κηδεία του δηλώνει ότι τον αγαπάει ακόμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα