«Νάρκισσος» στη σκιά της Ακρόπολης

15:38 2/4/2018 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZ«Νάρκισσος» στη σκιά της ΑκρόποληςΔευτέρα, Απρίλιος 2, 2018 - 15:37

❱❱ Ο Βασίλειος Κωστέτσος είναι ο πρώτος σχεδιαστής που οργάνωσε επίδειξη μόδας στο προαύλιο του Ηρωδείου

Ο Βασίλειος Κωστέτσος κατέγραψε ακόμη μία πρωτιά στην πολύχρονη καριέρα του.

Το μεσημέρι του Σαββάτου έγινε ο πρώτος σχεδιαστής που παρουσίασε συλλογή ρούχων στον αύλειο χώρο του Ηρωδείου.

Μάλιστα, το show του ίδιου και της αδελφής του, Πολυξένης, με τίτλο «Narcissus», είχε και άρωμα 90s, καθώς έκαναν πασαρέλα ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του μόντελινγκ της συγκεκριμένης δεκαετίας, όπως η Βίκυ

Κουλιανού, η Μάρα Δαρμουσλή, η Αντζελα Ευριπίδη, ο Νίκος Παπαδάκης και ο λίγο μεταγενέστερος Κώστας Φραγκολιάς. Ωστόσο, η μεγάλη έκπληξη του show ήταν η guest συμμετοχή της Σταρ Ελλάς και Μις Ευρώπη 1992 Μαρίνας Τσιντικίδου, η οποία είχε πολλά χρόνια ν' ανέβει στην πασαρέλα. Το catwalk μπροστά στο Ωδείου Ηρώδου Αττικού ήταν σαφώς ένα μεγάλο δέλεαρ για να επιστρέψει στην ενεργό δράση, ειδικά για τον «Νάρκισσο» του Βασίλειου Κωστέτσου.

Στο πλευρό του σχεδιαστή ήταν, όπως σε όλα σχεδόν τα μεγάλα γεγονότα της καριέρας του, ο καλός φίλος του Τρύφων Σαμαράς, ο οποίος επιμελήθηκε και τις κομμώσεις των μοντέλων. Την επίδειξη έντυσε μουσικά η μαγική φωνή της Μαρίας Κάλλας, ενώ στο front row τράβηξε τα φλας των φωτογράφων η πάντοτε κομψή υπουργός Τουρισμού Ελενα Κουντουρά, η οποία συνοδευόταν από τον αδελφό της, Νίκο.

Το show, το οποίο κράτησε περίπου μισή ώρα, παρακολούθησαν 200 προσκεκλημένοι αλλά και εκατοντάδες τουρίστες, οι οποίοι είχαν ακροβολιστεί στον χώρο και έβγαζαν συνεχώς φωτογραφίες.

ΣΠΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ

Η εμπνευσμένη από την ελληνική μυθολογία επίδειξη «Narcissus» του Βασίλειου Κωστέτσου στον αύλειο χώρο του Ηρωδείου πραγματοποιήθηκε ανεξάρτητα από το Athens Xclusive Designers Week, που βρισκόταν επίσης σε εξέλιξη το μεσημέρι του Σαββάτου στο Ζάππειο.

Μάλιστα, η Τόνια Φουσέκη (φωτό), διοργανώτρια του AXDW, άφησε αιχμές περί... αντιγραφής της πρότασης που είχε κάνει η ίδια για τη φιλοξενία άλλου show μπροστά από το Ωδείο Ηρώδου του Αττικού. «Μάλλον πήρε την πρότασή μας όπως δημοσιεύτηκε, λόγω διαφάνειας, στο internet και έκανε την ίδια ακριβώς πρόταση. Θα θέλαμε να πάρει μέρος κάποιος σχεδιαστής που να ταιριάζει η αισθητική του με τον χώρο του Ηρωδείου» δήλωσε μπροστά στις κάμερες η κυρία Φουσέκη.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα