Μυστήριο με στρατιώτη που παρασύρθηκε από τρένο στην Οινόη

ΡΕΠΟΡΤΑΖΜυστήριο με στρατιώτη που παρασύρθηκε από τρένο στην ΟινόηΠαρασκευή, Αύγουστος 18, 2017 - 19:06

Τι συνέβη και δεν πρόλαβε να αποφύγει το τρένο που έκοψε το νήμα της ζωής του κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό στην Οινόη ο 19χρονος στρατιώτης (φωτό) από την Καρδίτσα προσπαθούν να αποσαφηνίσουν οι Αρχές.

Τις πρώτες ώρες μετά το τραγικό δυστύχημα, το πρωί της Πέμπτης, μεταδόθηκε η πληροφορία ότι ο νεαρός διέσχιζε τις γραμμές φορώντας ακουστικά και άκουγε μουσική κι έτσι δεν αντιλήφθηκε την ηχητική ειδοποίηση του μηχανοδηγού, σε αντίθεση με έναν άλλο οπλίτη που ήταν

μαζί του, ο οποίος πρόλαβε να απομακρυνθεί και να γλιτώσει με ένα ελαφρό τραύμα στο χέρι.

Παρά τις έρευνες που έγιναν στο σημείο της τραγωδίας, όμως, οι αστυνομικοί δεν εντόπισαν ακουστικά ή κάποια συσκευή, με αποτέλεσμα να πλανάται το ερώτημα πώς ο ένας από τους δύο νεαρούς άκουσε την κόρνα του τρένου και υπέστη μόνο τραύματα, όχι όμως και ο 19χρονος, που βρήκε φρικτό θάνατο.

Οι δύο νεοσύλλεκτοι είχαν πάρει άδεια από το στρατόπεδο του Αυλώνα και λίγες ώρες νωρίτερα ο 19χρονος είχε κάνει check in στο facebook μαζί με τον φίλο του στο στρατόπεδο, γράφοντας ότι είναι «γεμάτος ενέργεια» και ότι «δεν έχει ύπνο απόψε». Από την άλλη, ο συντετριμμένος πατέρας του έγραψε στο προφίλ του στο facebook: «Εχασα τον γιο μου, ελπίζω να με πάρει εμένα ο Χάρος, όχι τα παιδιά μου».

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα