Μου λείπουν τα παιδιά μου, τα βλέπω από το Skype

SHOWBIZΓκρίζα ΧριστούγενναΜου λείπουν τα παιδιά μου, τα βλέπω από το SkypeΠαρασκευή, Δεκέμβριος 16, 2016 - 14:32

Η δουλειά του είναι στην Ελλάδα, αλλά τα παιδιά του βρίσκονται στο Λονδίνο. Ο Στέλιος Διονυσίου νιώθει στενοχωρημένος και το εξομολογήθηκε δημόσια στην εκδήλωση για την παρουσίαση του νέου άλμπουμ του, που έγινε προχθές σε γνωστό στέκι της Πλάκας.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Ο τραγουδιστής, ο οποίος γιόρτασε παράλληλα τα 20 χρόνια του στη δισκογραφία, δήλωσε ότι τα φετινά Χριστούγεννα

θα είναι για εκείνον διαφορετικά, αφού μετά τον χωρισμό τους η πρώην γυναίκα του, Μαριλίτα, μετακόμισε στη βρετανική πρωτεύουσα μαζί με τα δύο παιδιά τους.

Μιλούν κάθε μέρα

Ο ίδιος βέβαια τόνισε πως με τη βοήθεια του skype μπορεί να τα βλέπει και να μιλούν κάθε μέρα. Σε κάθε περίπτωση όμως, η χιλιομετρική απόσταση που τον χωρίζει από αυτά είναι κάτι που τον στενοχωρεί ιδιαίτερα. Ο Στέλιος και η Μαριλίτα παντρεύτηκαν το 2002 και το 2014 αποφάσισαν να χωρίσουν.

Την εκδήλωση της παρουσίασης του νέου άλμπουμ του καλλιτέχνη με τίτλο «Καλή σου τύχη» παρουσίασε η Νατάσα Ράγιου. Τον καλλιτέχνη τίμησαν με την παρουσία τους οι σπουδαίοι συνθέτες Μίμης Πλέσσας, Γιώργος Χατζηνάσιος και Χρήστος Νικολόπουλος, ο στενός φίλος του Γρηγόρης Μπιθικώτσης Τζούνιορ, αλλά και ο αδελφός του Αγγελος Διονυσίου, ο οποίος τραγούδησε με τον Στέλιο τραγούδια του πατέρα τους, του αξέχαστου Στράτου Διονυσίου.

Με την εφοπλιστική υπογραφή του Στ. Γαλανάκη το «Καλή σου τύχη»

Το νέο άλμπουμ του Στέλιου «Καλή σου τύχη», που κυκλοφορεί από τη Heaven Music, έχει... εφοπλιστική υπογραφή! Ολα τα κομμάτια που περιλαμβάνονται σε αυτό υπογράφει στιχουργικά ο Σταύρος Γαλανάκης, που δραστηριοποιείται στον χώρο της ναυτιλίας, ενώ οι συνθέσεις ανήκουν στον Θάνο Γεωργουλά.

Ο εφοπλιστής, ο οποίος έδωσε φυσικά το «παρών» στην εκδήλωση της παρουσίασης, δεν έχει ταλέντο μόνο στη στιχουργική αλλά και στα ανέκδοτα.

Ο ίδιος έχει σκαρώσει πάνω από 500, ενώ είναι και ιδρυτής του ΠΑΣΥΦΙΓΕ (Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων Γέλιου), που έχει σκοπό τη διοργάνωση βραδιών γέλιου και εκδηλώσεων προς τιμήν μεγάλων κωμικών μας. Τα ανέκδοτα του επιχειρηματία, μαζί με αγγελίες, αινίγματα και άλλα χιουμοριστικά κείμενά του είναι συγκεντρωμένα σε δύο βιβλία με τίτλο «Γελοία Γραφή». Σε παλιότερη συνέντευξή του στην «Espresso», μάλιστα, ο ίδιος έχει δηλώσει: «Οσα λεφτά κι αν έχει ο άνθρωπος, άμα δεν γελάει, δεν ζει».

Keywords
Τυχαία Θέματα