Μωρό γεννήθηκε στην Κίνα τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο των γονιών του

ΚΟΣΜΟΣΜωρό γεννήθηκε στην Κίνα τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο των γονιών τουΠαρασκευή, Απρίλιος 13, 2018 - 15:47

❱❱ Ο μικρός Τιαντιάν, ο οποίος γεννήθηκε στην Κίνα μέσω παρένθετης μητέρας, δεν θα γνωρίσει μαμά και μπαμπά, παρά μόνο γιαγιάδες και παππούδες, αφού οι γονείς του έχουν φύγει από τη ζωή εδώ και τέσσερα χρόνια.

Το ζευγάρι, το οποίο σκοτώθηκε το 2013, είχε καταψύξει πολλά έμβρυα ελπίζοντας να αποκτήσει παιδί με εξωσωματική γονιμοποίηση. Μετά το δυστύχημα οι γονείς του ζευγαριού έδωσαν δικαστική μάχη για να τους επιτραπεί να τα χρησιμοποιήσουν,

ώστε να αποκτήσουν εγγόνι. Το μωρό γεννήθηκε τον Δεκέμβριο και η υπόθεση ήρθε στη δημοσιότητα αυτή την εβδομάδα από την εφημερίδα «The Beijing News».

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι πρόκειται για υπόθεση χωρίς προηγούμενο, γι' αυτό οι γονείς του ζευγαριού χρειάστηκε να δώσουν σκληρό δικαστικό αγώνα για να εξασφαλίσουν το δικαίωμα να καταφύγουν σε παρένθετη μητέρα. Δεδομένου ότι στην Κίνα είναι παράνομη η παρένθετη μητρότητα, οι γονείς του ζευγαριού αναγκάστηκαν να την αναζητήσουν στο Λάος, όπου η πρακτική αυτή είναι νόμιμη.

Η παρένθετη ταξίδεψε στη συνέχεια στην Κίνα με τουριστική βίζα για να γεννήσει. Εκεί οι τέσσερις παππούδες και γιαγιάδες υποβλήθηκαν σε αιματολογικές εξετάσεις και σε εξετάσεις DNA για να αποδειχτεί ότι το αγόρι είναι πράγματι εγγονάκι τους και ότι αμφότεροι οι δύο γονείς του ήταν Κινέζοι, ώστε να του απονεμηθεί η κινεζική υπηκοότητα.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα