Μονόπετρο Τότσικα στη Ρέβη

SHOWBIZΑρραβωνιάσματαΜονόπετρο Τότσικα στη ΡέβηΠαρασκευή, Ιούνιος 27, 2014 - 13:58

Σε κάποιους τα επτά χρόνια σχέσης ή γάμου προκαλούν... φαγούρα, σε άλλους όμως φέρνουν αρραβωνιάσματα και χαρά. Ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, ύστερα από επτά χρόνια δεσμού.

Ο πρωταγωνιστής του «Μπρούσκου» και η φωτογράφος των επωνύμων βρίσκονται αυτές τις μέρες στις ΗΠΑ -συγκεκριμένα στο Λος Αντζελες-προκειμένου να ξεκουραστούν και να κάνουν διακοπές. Σε μια από τις εξόδους

τους στην πόλη των αγγέλων με συντροφιά τον μακιγιέρ και φίλο τους Δημήτρη Γιαννέτο, ο Αποστόλης αποφάσισε να ζητήσει από την αγαπημένη του να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, αν και, όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν, με τη Ρούλα ζουν σαν παντρεμένοι.

Η φωτογράφος είπε το μεγάλο «ναι» και μάλιστα για να μοιραστεί την ιδιαίτερη αυτή στιγμή με τους φίλους της που βρίσκονται μίλια μακριά ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες τους. Στη μία από αυτές ο Αποστόλης περνάει στο δάχτυλό της ένα μονόπετρο, ενώ εκείνη χαμογελάει γλυκά. Οπως ήταν αναμενόμενο, οι ευχές κάτω από τη φωτογραφία άρχισαν να πέφτουν βροχή, όπως και τα χιουμοριστικά σχόλια.

Ενα από αυτά ανήκει στο... πειραχτήρι Αντίνοο Αλμπάνη, ο οποίος έγραψε χαρακτηριστικά: «Μην πάτε Βέγκας, συμβαίνουν λάθη». Η φωτογράφος δεν το άφησε να περάσει έτσι και απάντησε στον ηθοποιό: «Ναι, γι' αυτό θα πάμε!».

Η Ρούλα και ο Αποστόλης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz και παρά τα σχόλια που άκουσαν τον πρώτο καιρό του δεσμού τους (κυρίως λόγω της διαφοράς ηλικίας), εκείνοι συνέχισαν απτόητοι να είναι μαζί κι αγαπημένοι αποστομώνοντας τους κακεντρεχείς.

Μάλιστα, οι δυο τους συγκατοίκησαν πολύ σύντομα, ενώ ο ηθοποιός είναι η... μούσα της φωτογράφου που δεν σταματάει να ποστάρει φωτογραφίες του στα social media. Οσο για την ημερομηνία γάμου; Προς το παρόν τη γνωρίζουν μόνο οι δυο τους, οι οποίοι στο παρελθόν είχαν «κατηγορηθεί» ότι παντρεύτηκαν κρυφά, κάτι που είχε διαψεύσει η φωτογράφος.

Ελισσάβετ Κυρίτση

Keywords
Τυχαία Θέματα