Μόνο φίλοι Πάριος και Παλαιολόγου

16:03 8/3/2018 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΜόνο φίλοι Πάριος και ΠαλαιολόγουΠέμπτη, Μάρτιος 8, 2018 - 16:02

❱❱ «Παραμένουν δυο καλοί φίλοι!» Αυτή είναι η αλήθεια για τις φήμες επανασύνδεσης του Γιάννη Πάριου με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου έπειτα από όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Happy day» χθες το πρωί.

Η αλήθεια είναι ότι ο τραγουδιστής του έρωτα και η ηθοποιός έζησαν στο παρελθόν ένα φλογερό ειδύλλιο που τελείωσε το 2011.

Ομως, σύμφωνα με όσα είδε η Φλορίντα Πετρουτσέλι,

η συνεργάτιδα της εκπομπής του Alpha, στο «Baraonda», οι δυο τους μπορεί και να είναι ξανά μαζί. Η δημοσιογράφος βρέθηκε στο κέντρο διασκέδασης όπου εμφανίζεται ο Γιάννης Πάριος τη βραδιά που η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου διασκέδαζε πρώτο τραπέζι πίστα παρέα με δύο φίλες της. «Ηταν όλο το βράδυ με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά και ο Γιάννης τής τραγουδούσε συνέχεια» σχολίασε.

Διάψευση

Η «Espresso» επικοινώνησε με άνθρωπο από το περιβάλλον της αγαπημένης ηθοποιού, ο οποίος διέψευσε τις φήμες: «Πέρασαν επτά χρόνια από τον χωρισμό τους, ωστόσο παραμένουν καλοί φίλοι. Εκείνος παρακολουθεί την καλλιτεχνική πορεία της, όπως και εκείνη τη δική του. Κάθε φορά που η Αλεξάνδρα επισκέπτεται τον Πάριο αμέσως γίνεται λόγος για δήθεν επανένωση» σχολίασε η πηγή και συνέχισε: «Δεν είναι μαζί, αυτό είναι σίγουρο. Ομως υπάρχουν αμοιβαία εκτίμηση και σεβασμός».

Η ηθοποιός διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο λίγο πριν κάνει πρεμιέρα -αυτή την Παρασκευή- με το έργο «Επάγγελμα πόρνη» στο θέατρο Tempus Verum Εν Αθήναις για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα