Μοδάτα μονόκλ για είστε στο επίκεντρο!

14:04 3/7/2013 - Πηγή: Espresso

Αν επιθυμείτε ένα εντυπωσιακό και άκρως ανατρεπτικό fashion statement, σταματήστε να το αναζητείτε στις σελίδες των περιοδικών μόδας. Ενα νέο αξεσουάρ εγγυάται ότι θα τραβήξετε πάνω σας όλα τα βλέμματα. Φέρει την υπογραφή της Αμερικανίδας Κρίστεν Φίλιπς και φοριέται στο κεφάλι. Δεν είναι κόσμημα ούτε γυαλιά ηλίου. Είναι ο συνδυασμός τους!

Η Φίλιπς συνδύασε τις γνώσεις και το ταλέντο της στη γλυπτική και το μακιγιάζ και δημιούργησε μία εντυπωσιακή σειρά μονόκλ που υπόσχονται να «χαρίσουν έναν θεατρικό

αέρα στην γκαρνταρόμπα σας». Η 34χρονη από τη Φιλαδέλφεια χρειάζεται περίπου 40 ώρες για να φιλοτεχνήσει το καθένα από αυτά. Ολα είναι μοναδικά και παρά το γεγονός ότι πρόκειται για μικρά καλλιτεχνήματα, στη χρήση τους αποδεικνύονται πολύ άνετα και πρακτικά.

Η σειρά έχει τίτλο S. Anomalous και, όπως επισημαίνει η Φίλιπς, έχει αντλήσει έμπνευση από τη φύση, τις θεατρικές παραστάσεις, αλλά και τον κόσμο της επιστημονικής φαντασίας. Τα περισσότερα μονόκλ μοιάζουν σκαλισμένα στο χέρι και παρουσιάζουν άγρια ζώα, με τον φακό να είναι ενσωματωμένος στο... στόμα τους! Ορισμένα από τα σχέδια είναι εμπνευσμένα ακόμα και από την ελληνική μυθολογία, όπως αυτό στο οποίο φιγουράρει η Μέδουσα, μία από τις τρεις Γοργόνες.

Η Φίλιπς δημιούργησε τη συλλογή της την περασμένη άνοιξη και η απήχηση ήταν τόσο μεγάλη που σχεδιάζει να την εμπλουτίσει άμεσα. Οπως εξηγεί, ο σκελετός είναι από ελαφρύ λάτεξ που το ζωγραφίζει για να του δώσει την εικόνα ζώου, οστού, μετάλλου, δέρματος ή υφάσματος. Οσο για τους φακούς, είναι φτιαγμένοι από πλαστικό και κομμένοι με λέιζερ. Τα μονόκλ διατίθενται μέσω Ιντερνετ και η τιμή τους κυμαίνεται από 45 έως 120 δολάρια.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ

Keywords
Τυχαία Θέματα