«Μήτσο, φόρα φανέλα να παίξουμε μαζί έναν χρόνο»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ«Μήτσο, φόρα φανέλα να παίξουμε μαζί έναν χρόνο»Δευτέρα, Σεπτέμβριος 12, 2016 - 14:46

Οσο πλησιάζουν οι μέρες για το τουρνουά προς τιμήν του «3D» τόσο θα αυξάνονται τα διθυραμβικά σχόλια για τη μυθική καριέρα του.

Ο Γιάννης Μπουρούσης αποκάλυψε, λοιπόν, το... κάλεσμα που έκανε στον Δημήτρη Διαμαντίδη να επιστρέψει στο παρκέ. Ο Ελληνας σέντερ, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, τόνισε: «Αν το καλοσκεφτείς, όταν εγώ ήρθα στον Παναθηναϊκό, εκείνος σταμάτησε. Είχε έρθει στην προπόνηση να μας δει και του είπα “άντε, φόρα τη φανέλα να παίξουμε ακόμη έναν χρόνο”».

Στη συνέχεια, ο

έμπειρος άσος σημείωσε: «Εχω παίξει πολλές φορές αντίπαλός του. Ο,τι και να πω έχει δείξει την αξία του εμπράκτως, τι άνθρωπος και τι χαρακτήρας είναι. Θα ήθελα να μείνει κοντά στο μπάσκετ, όπως και άλλα παιδιά που έχουν γράψει ιστορία στο άθλημα». Παράλληλα, ο Γ. Μπουρούσης αποκάλυψε και τη στιγμή του «3D» που θυμάται από τους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος του 2007: «Θυμάμαι την τάπα του στον Ακερ. Ημουν από πίσω».

Τέλος, ο Ελληνας σέντερ αναφέρθηκε και στο τουρνουά Diamonds Are Forever, που θα διεξαχθεί στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου προς τιμήν του πλέον παλαίμαχου γκαρντ, ενώ δεν ξέχασε να απευθύνει το δικό του μήνυμα στους «πράσινους» φιλάθλους: «Το τουρνουά θα είναι σαν Final Four με τις ομάδες που συμμετέχουν. Ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει ότι όσους έχουν προσφέρει τους τιμά. Οι φίλαθλοί μας να έρθουν να χειροκροτήσουν τον Διαμαντίδη και, από εκεί και πέρα, να έρθουν να μας στηρίξουν, γιατί τους χρειαζόμαστε. Είναι η βοήθεια της ομάδας». Η συνέντευξη του Γιάννη Μπουρούση θα μεταδοθεί στην εκπομπή «Goal χωρίς σύνορα» το επόμενο Σάββατο (στις 12.00).

Keywords
Τυχαία Θέματα