Μιμήθηκε και τον Παντελίδη

18:39 4/9/2015 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΜιμήθηκε και τον ΠαντελίδηΠαρασκευή, Σεπτέμβριος 4, 2015 - 18:33

Σκόρπισε μαξιλάρια στη σκηνή και άρχισε να τραγουδάει Παντελίδη!

Ο Τάκης Ζαχαράτος δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο το περιστατικό που συνέβη τον περασμένο Απρίλιο στο Teatro, όταν φανατικοί θαυμαστές του Παντελή Παντελίδη άρχισαν να πετούν στην πίστα... μαξιλάρια. Ο performer, που έδωσε παράσταση την περασμένη Τρίτη στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας, στο πλαίσιο της

περιοδείας του με το show «I am what I am», συμπεριέλαβε στο πρόγραμμά του τον... μαξιλαροπόλεμο, κερδίζοντας το χειροκρότημα του κοινού.

Εννοείται ότι συνόδευσε το χάπενινγκ με κομμάτια του Παντελή, ευτυχώς όμως οι θεατές δεν ακολούθησαν το παράδειγμα των φανατικών του λαϊκού τραγουδιστή, ώστε να πετάξουν στον Τάκη... τραπέζια, καρέκλες και σαμπανιέρες.

Να πούμε ότι σήμερα ο Ζαχαράτος θα εμφανιστεί στο Κηποθέατρο Παπάγου, ενώ στις 10, 12 και 15 Σεπτεμβρίου θα παρουσιάσει το show του σε Γαλάτσι (Αλσος Βεΐκου), Αχαρνές (θέατρο «Μ. Θεοδωράκης») και Πειραιά (Βεάκειο), αντίστοιχα. Φέτος ο δημοφιλής performer έχει συμπεριλάβει στη λίστα με τις μιμήσεις του τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Γιάνη Βαρουφάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα