Μια... Καμίλα βολτάρει στην Κέρκυρα

13:09 2/8/2019 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΜια... Καμίλα βολτάρει στην ΚέρκυραΠαρασκευή, Αύγουστος 2, 2019 - 13:08

❱❱ Η σύζυγος του πρίγκιπα Καρόλου κάνει διακοπές σε πολυτελή βίλα στο νησί των Φαιάκων

Στην αγαπημένη της Κέρκυρα απολαμβάνει εδώ και λίγα 24ωρα τις διακοπές της η δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα, που έχει εγκατασταθεί κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στην πολυτελή βίλα της οικογένειας των μεγαλοτραπεζιτών

Ρότσιλντ, που είναι γνωστή και ως «θερινό Κένσινγκτον». 

Η σύζυγος του πρίγκιπα Καρόλου έφτασε στο αεροδρόμιο «Ιωάννης Καποδίστριας» το απόγευμα της Τετάρτης και στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε ιδιωτικό σκάφος για να μεταφερθεί στην Κερασιά, όπου βρίσκεται η βίλα του Ναθάνιελ Ρότσιλντ.

Η Κέρκυρα και η συγκεκριμένη βίλα αποτελούν αγαπημένο προορισμό για τη δούκισσα της Κορνουάλης, καθώς και πέρυσι το καλοκαίρι πέρασε μέρος των θερινών της διακοπών εκεί μαζί με τον σύζυγό της, τον πρίγκιπα της Ουαλίας.

Στο πολυτελές θέρετρο είχε αδυναμία και η πριγκίπισσα Νταϊάνα, ενώ ο πρίγκιπας Κάρολος και η πριγκιπική οικογένεια έχουν φιλοξενηθεί αρκετές φορές σ' αυτή τη μοναδική γωνιά του νησιού των Φαιάκων με την κρυστάλλινη θάλασσα.

Η αξία της έκτασης που καταλαμβάνει η βίλα της γνωστής οικογένειας τραπεζιτών Ρότσιλντ ανέρχεται σε πολλά εκατομμύρια ευρώ.

Τους καλοκαιρινούς κυρίως μήνες στους πολυτελείς χώρους της έχουν φιλοξενηθεί κατά καιρούς αρκετοί «γαλαζοαίματοι» και διάσημα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων ο Βρετανός πρώην πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον, ο Βρετανός πρώην υπουργός Οικονομικών Τζορτζ Οσμπορν, Ρώσοι ολιγάρχες, αλλά και ο μεγιστάνας Ρούπερτ Μέρντοχ.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα