Μελέτη: Δόξα τω Θεώ, από σεξ σκίζω!

17:35 2/9/2019 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΜελέτη: Δόξα τω Θεώ, από σεξ σκίζω!Δευτέρα, Σεπτέμβριος 2, 2019 - 17:34

❱❱ Απίστευτη ατάκα από τη δυναμική παρουσιάστρια σε προσβλητικό υπονοούμενο που της έκαναν

Μη προ-ΜΕΛΕΤΗμένη, αλλά απίστευτη ατάκα της Ελεονώρας Μελέτη σε follower για τη σεξουαλική της ζωή!

«Κάποτε σιχαινόμουν τον αέρα. Κολλούσε η άμμος στο αντηλιακό μου και δεν μπορούσα να στερεώσω ψυχαναγκαστικά την πετσέτα μου στην ξαπλώστρα. Και μετά αγάπησα το windsurf!» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε, όπου φαίνεται να κάνει surf. 

Τα σχόλια που ακολούθησαν ήταν πολλά, αλλά αίσθηση προκάλεσε ένα που της έκανε διαδικτυακός της φίλος, ο οποίος άφηνε προσβλητικό υπονοούμενο:

«Και εγώ όταν δεν κάνω σεξ μες τα νεύρα είμαι... σε καταλαβαίνω απόλυτα...» της έγραψε, με κεφαλαία μάλιστα γράμματα, προφανώς για να δώσει έμφαση και να μην περάσει το σχόλιό του απαρατήρητο ανάμεσα στα υπόλοιπα.

Η δυναμική παρουσιάστρια και σύζυγος του θεατρικού παραγωγού Θοδωρή Μαροσούλη όμως όχι μόνο το είδε και το διάβασε, αλλά δεν το άφησε να πέσει κάτω, όπως θα περίμενε κανείς.

«Εγώ πάλι δεν σε καταλαβαίνω! Δόξα τω Θεώ, από σεξ σκίζω» έγραψε η οικοδέσποινα του «Μετά τα μεσάνυχτα» και οι υπόλοιποι διαδικτυακοί της φίλοι επικρότησαν το σχόλιό της, με emoji γέλιων, likes και απαντήσεις του τύπου «Ελεονώρα, έδωσες ρέστα!» Τα πεθερικά της να τη συνεχάρησαν, άραγε;

Keywords
Τυχαία Θέματα