Μεγιστάνας στην αγκαλιά της «γαζέλας»

SHOWBIZΜεγιστάνας στην αγκαλιά της «γαζέλας»Πέμπτη, Ιούλιος 13, 2017 - 12:57

Γνωρίστηκαν στις κερκίδες της Formula 1 και, όπως φαίνεται, η σχέση της Ναόμι Κάμπελ και του Λούις Σ. Καμιλέρι... τρέχει με τις ίδιες ταχύτητες.

O Αιγύπτιος πολυεκατομμυριούχος Λούις Σ. Καμιλέρι, αν και με την πρώτη ματιά δεν δείχνει αρκετά σκληροτράχηλος για τα γούστα της, κατάφερε να κάνει την καρδιά της «μαύρης γαζέλας», που έχει διανύσει αγέρωχη αμέτρητα χιλιόμετρα πασαρέλας, να χτυπήσει πιο δυνατά. Οπως αναφέρει η «The Sun», η Ναόμι

Κάμπελ εθεάθη πολλάκις σε κρυφές ρομαντικές εξόδους για φαγητό στο Λονδίνο με τον 61χρονο πολυεκατομμυριούχο καπνοβιομήχανο Καμιλέρι. Τα χείλη, ωστόσο, περί του ειδυλλίου παραμένουν ερμητικά κλειστά.

«Σπίθα μεταξύ τους»

Κάμπελ και Καμιλέρι γνωρίστηκαν στις κερκίδες της Formula 1, όπου είχαν συχνές συναντήσεις, καθότι μοιράζονται την ίδια αγάπη. Στην τελευταία συνάντησή τους μάλλον τους προέκυψε και μια «μετωπική» σύγκρουση με τον έρωτα, καθώς έκτοτε άρχισαν να βγαίνουν. Οπως αποκαλύπτουν πηγές, αλλά δεν επιβεβαιώνει καμία πλευρά; «Η Ναόμι και ο Λούις βγαίνουν κρυφά εδώ και εβδομάδες, γεγονός γνωστό μόνο στους φίλους τους. Και δεν έχουν μάτια παρά ο ένας για τον άλλο... Υπάρχει μια πραγματική σπίθα μεταξύ τους».

Ο Καμιλέρι είναι χωρισμένος, πατέρας τριών παιδιών και πρώην πρόεδρος της καπνοβιομηχανίας Philip Morris International, με περιουσία που ανέρχεται κοντά στα 170.000.000 ευρώ. Ο δεσμός του με το top model ακολουθεί την παράδοση των σχέσεων... υψηλού προφίλ που συνάπτει το μοντέλο, όπως μεταξύ άλλων ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος Βλαντιμίρ Ντορόνιν (έως το 2013), ο Ανταμ Κλέιτον των U2, με τον οποίο υπήρξε αρραβωνιασμένη (1994), και ο Ιταλός επιχειρηματίας Φλάβιο Μπριατόρε (1999-2002).

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα