«Μεγάλωσα με gay νταντάδες»

SHOWBIZ«Μεγάλωσα με gay νταντάδες» Παρασκευή, Οκτώβριος 23, 2015 - 15:16

Ο Θηβαίος μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και προκάλεσε ξανά, λέγοντας ότι μια οικογένεια μπορεί να τρώει παξιμάδια

Με γκέι «νταντάδες» μεγάλωσε ο Χρήστος Θηβαίος, ο οποίος πέρασε τα παιδικά του χρόνια σε θιάσους και μπουλούκια, καθώς προέρχεται από θεατρική οικογένεια.

Επιστρέφοντας χθες στη σκηνή του Διάνα, όπου ανεβαίνει για δεύτερη χρονιά η παράσταση «21.05», ο τραγουδοποιός, που δοκιμάζει από πέρυσι τις δυνάμεις του και στην τέχνη της υποκριτικής, αναπόλησε μια μέρα πριν στιγμές από το παρελθόν του, εκφράζοντας παράλληλα την άποψή του για τα γκέι ζευγάρια.

«Αγαπώ το θέατρο. Γεννήθηκα σ' αυτό. Ολη μου η οικογένεια ήταν σ' αυτό το επάγγελμα» δήλωσε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Ανάμεσα στους ηθοποιούς που υπήρχαν στα μπουλούκια και τους διάφορους συναδέλφους των γονιών μου ήταν και ζευγάρια ομοφυλοφίλων, οι οποίοι για μένα ήταν οι... νταντάδες μου. Με αυτούς τους ανθρώπους μεγάλωσα, ήταν για μένα κάτι πολύ φυσικό. Δεν διαχώριζα ένα ετερόφυλο ζευγάρι από ένα ομόφυλο».

Σχολιάζοντας αμέσως μετά την επίμαχη συνέντευξη που είχε δώσει το καλοκαίρι σε ραδιοφωνική παραγωγό στη Θεσσαλονίκη, υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι μια πενταμελής οικογένεια μπορεί να ζήσει με 15 ευρώ την ημέρα, ο Θηβαίος επανήλθε με καινούργιες προκλητικές δηλώσεις. «Σίγουρα, μια πενταμελής οικογένεια μπορεί να φάει πέντε παξιμάδια, τρεις ελιές και μια ντομάτα, δεν είναι ανάγκη να τρώει αρνί κάθε μέρα! Μην τρελαθούμε τώρα!» δήλωσε εκ νέου κι έγινε ακόμη μία φορά στόχος... τρολαρίσματος στο twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα