«Μεγάλες στιγμές» με Στέλιο Ρόκκο!

SHOWBIZ«Μεγάλες στιγμές» με Στέλιο Ρόκκο!Πέμπτη, Οκτώβριος 22, 2015 - 15:46

Ο Στέλιος Ρόκκος «Ζει μεγάλες στιγμές»! Κι αυτό γιατί από αύριο -και κάθε Παρασκευή και Σάββατο- ο τραγουδιστής και η δροσερή παρέα του θα παρουσιάζουν στον απόλυτα ανανεωμένο χώρο του πρώην θρυλικού club Αυτοκίνηση (από τους Μάκη Ρούσσο και Λάκη Ραπτάκη) ένα ροκ, ποπ αλλά και λαϊκό πρόγραμμα, με μόνο σκοπό τη διασκέδαση και το κέφι.

Στο

πρώτο μέρος, ο Στέλιος μαζί με τον Steven, τον χαρισματικό συνθέτη, στιχουργό, κιθαρίστα και frontman του συγκροτήματος My Excuse, αλλά και η Κατερίνα Λιόλιου, η τραγουδίστρια-αποκάλυψη που κέρδισε τις εντυπώσεις μέσα από τη συμμετοχή της στο «The Voice», θα τραγουδούν κομμάτια από την ποπ και ροκ σκηνή. Οι εναλλαγές θα είναι γρήγορες, με τα μουσικά είδη να μπλέκονται αρμονικά, ενώ θα υπάρχουν διαλείμματα, στα οποία ένας dj θα κάνει ανάλογες επιλογές. Το δεύτερο μέρος του προγράμματος θα είναι καθαρά λαϊκό και θα περιλαμβάνει όλες τις μεγάλες επιτυχίες του Ρόκκου.

Υπέροχοι στίχοι

Να πούμε ότι ο καλλιτέχνης κυκλοφόρησε πρόσφατα το νέο τραγούδι του με τίτλο «Ζω μεγάλες στιγμές» από την Panik Platinum. Πρόκειται για ένα up tempo κομμάτι σε ροκ ύφος, στο οποίο έχει υπογράψει τη μουσική, ενώ τους υπέροχους στίχους έχει γράψει η Sunny Μπαλτζή. Μάλιστα, το τραγούδι, σύμφωνα με τον τραγουδιστή, είναι αφιερωμένο σε όλους όσοι, ακόμη κι όταν χάνουν, δεν σταματούν να χαμογελούν.

Το σχήμα με τον Στέλιο Ρόκκο, τον Steven και την Κατερίνα Λιόλιου αναμένεται να κάνει τη διαφορά φέτος τον χειμώνα, αφού πρόκειται για μια διαφορετική πρόταση στο live clubbing, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι κάθε Κυριακή η παρέα θα συνεχίζει το πάρτι στο Barbarella της Θεσσαλονίκης.

Στέλιος ΡόκκοςΑυτοκίνησηStevenΚατερίνα ΛιόλιουBarbarella
Keywords
Τυχαία Θέματα