«Με βίασε ο μάγος αντοχής»

ΚΟΣΜΟΣ«Με βίασε ο μάγος αντοχής»Κυριακή, Οκτώβριος 22, 2017 - 15:00

❱❱ Το πρώην μοντέλο Νατάσα Πρινς καταγγέλλει τον Μπλέιν ότι τη νάρκωσε και της έκανε πρωκτικό sex

Από την
Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Τις μαγικές ικανότητές του θα χρειαστεί να επιστρατεύσει ο Ντέιβιντ Μπλέιν προκειμένου να απαλλαγεί από την κατηγορία του βιασμού του πρώην μοντέλου Νατάσα Πρινς.

Η Σκότλαντ Γιαρντ άνοιξε έρευνα σε βάρος του αποκαλούμενου «μάγου αντοχής» μετά την επίσημη κατάθεση καταγγελίας της Πρινς ότι τη νάρκωσε και τη βίασε σε κατοικία της περιοχής Τσέλσι του Λονδίνου, το καλοκαίρι του 2004. Ο άνθρωπος του «ενός εκατομμυρίου βολτ», όπως αποκαλείται ύστερα από ένα από τα πιο εντυπωσιακά εγχειρήματά του, στο οποίο υπέβαλε τον εαυτό του σε ηλεκτροπληξία, διαψεύδει τις κατηγορίες σε βάρος του και υποστηρίζει ότι θα συνεργαστεί πλήρως με τις Αρχές γιατί δεν έχει τίποτε να κρύψει.

«Το συμβάν καταγγέλθηκε στην αστυνομία στις 17 Νοεμβρίου του 2016 από μια γυναίκα που ισχυρίστηκε ότι τη βίασε στο Τσέλσι τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο του 2004, όταν ήταν 21 ετών. Σε αυτό το στάδιο δεν έχουν γίνει συλλήψεις και η έρευνα συνεχίζεται» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Σκότλαντ Γιαρντ.

Στο διαμέρισμα

Η Πρινς, η οποία έγινε εξώφυλλο στα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας έως την ηλικία των 24 ετών, οπότε σταμάτησε την καριέρα της, αποκάλυψε στο Daily Beast ότι ο διάσημος μάγος την κάλεσε στο διαμέρισμά του και της προσέφερε ποτό.

Υστερα από αυτό δεν θυμάται τίποτα, εκτός από μια στιγμή στη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης που ξύπνησε λόγω της βιαιότητάς του.

«Κάποια στιγμή ήμουν μπρούμυτα στο κρεβάτι και εκείνος ήταν πίσω μου. Νομίζω ότι ξύπνησα επειδή δεν είχα ξανακάνει πρωκτικό σεξ» ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι την επόμενη μέρα ένιωθε ζαλισμένη.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα