Με σχέδιο πυρπόλησαν τα τρόλεϊ και κατέστρεψαν ακυρωτικά εισιτηρίων σε σταθμούς του ΗΣΑΠ

ΡΕΠΟΡΤΑΖΜε σχέδιο πυρπόλησαν τα τρόλεϊ και κατέστρεψαν ακυρωτικά εισιτηρίων σε σταθμούς του ΗΣΑΠΤετάρτη, Δεκέμβριος 21, 2016 - 15:51

Σε καλά οργανωμένο σχέδιο από ομάδες αντιεξουσιαστών αποδίδει η Κρατική Ασφάλεια τόσο την εμπρηστική επίθεση σε τρία τρόλεϊ στην οδό Πατησίων προχθές το βράδυ όσο και τις πρόσφατες καταδρομικές επιχειρήσεις αγνώστων σε σταθμούς του ΗΣΑΠ, με στόχο τα ακυρωτικά μηχανήματα.

Οσον αφορά τον εμπρησμό των τρόλεϊ μπροστά στο Πολυτεχνείο, οι άγνωστοι έδρασαν βάσει σχεδίου, καθώς κάμερες

έχουν «πιάσει» 10 κουκουλοφόρους να βγαίνουν συντεταγμένα από την οδό Τοσίτσα κρατώντας μολότοφ, έπειτα να κατεβάζουν με τη βία επιβάτες και οδηγούς από τρία οχήματα και να τα πυρπολούν. Μέσα σε δύο χρόνια έχουν καταστραφεί ολοσχερώς στο ίδιο σημείο συνολικά οκτώ οχήματα μαζικής μεταφοράς, για την αγορά και την αποκατάσταση των οποίων πληρώνει, βέβαια, ο Ελληνας πολίτης!

Στον σταθμό ΚΑΤ του ΗΣΑΠ αλλα και στην Κηφισιά ομάδες αγνώστων κατέστρεψαν ακυρωτικά μηχανήματα εισιτηρίων, αφού πρώτα είχαν παρακολουθήσει τους σταθμούς, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν έχουν φύλαξη.

Μάλιστα και σύμφωνα με πληροφορίες, πολλοί σταθμοί του ΗΣΑΠ φυλάσσονται εκ περιτροπής από αστυνομικούς με πολιτικά ρούχα, ώστε σε περίπτωση επίθεσης να είναι σε θέση να προχωρήσουν άμεσα σε συλλήψεις. Γι' αυτό οι «καταδρομείς» παρακολουθούν τους «στόχους» και, όταν διαπιστώνουν ότι δεν υπάρχει παρουσία αστυνομικών, προκαλούν σοβαρές καταστροφές. Οι απανωτές επιθέσεις και οι εμπρησμοί σε μέσα μαζικής μεταφοράς της Αττικής έχουν προκαλέσει προβληματισμό στους επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι χθες πραγματοποίησαν σύσκεψη, προκειμένου να αποφασιστεί η λήψη μέτρων.

ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Keywords
Τυχαία Θέματα