Με έλκηθρα και ερπύστριες για τον Ρέμο

15:45 2/1/2018 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΕβαλε «φωτιά» στην παγωμένη Κουρσεβέλ ο Αντώνης Ρέμος! Με έλκηθρα και ερπύστριες για τον ΡέμοΤρίτη, Ιανουάριος 2, 2018 - 15:45

❱❱ Ούτε η χιονοθύελλα δεν πτόησε τους εκλεκτούς φαν του τραγουδιστή, που έσπευσαν στο χειμερινό Nammos, στην Κουρσεβέλ

Εβαλε «φωτιά» στην παγωμένη Κουρσεβέλ ο Αντώνης Ρέμος! Ακόμη και η χιονοθύελλα που επικρατούσε στην περιοχή δεν πτόησε τους περίπου 300 επιφανείς Ελληνες και Αραβες... έχοντες να δώσουν το «παρών»

στη μία και μοναδική συναυλία του καλλιτέχνη το βράδυ της Παρασκευής, στο νεόκτιστο σαλέ των 1.000 τ.μ. που φιλοξενεί τη... χειμερινή εκδοχή του Nammos της Μυκόνου!

Οπως σας γράψαμε και σε προηγούμενο φύλλο μας, πελάτες ήταν «γερά» πορτοφόλια, ανάμεσά τους Ελληνες επιχειρηματίες, αλλά και τα ζεύγη Ζέιν, Τούφι και Χαλα Χούρι, οι οποίοι απόλαυσαν live τον Αντώνη Ρέμο.
Το μενού της βραδιάς κόστιζε 400 ευρώ το άτομο, χωρίς ποτό, και περιλάμβανε spicy crab tartare salad, Νammos salad και prawn tempura για ορεκτικό, ενώ για κυρίως rib eye με ψητές πατάτες.



Υπήρχε επίσης η επιλογή του ψαριού για όσους επιθυμούσαν γεύση... Ελλάδας! Οι τσιπούρες «ταξίδεψαν» από τη χώρα μας μέχρι τη Λιόν με αεροπλάνο και από εκεί οδικώς μέχρι το χειμερινό θέρετρο, ενώ η σαμπάνια γνωστής -πανάκριβης- φίρμας έρρεε άφθονη!
Οσοι από τους παρευρισκομένους δεν φιλοξενήθηκαν σε φιλικά σαλέ είχαν φροντίσει να κλείσουν από καιρό δωμάτιο στα ακριβά ξενοδοχεία του απλησίαστου για τους κοινούς θνητούς θέρετρο -οι τιμές αρχίζουν από 2.200 ευρώ τη βραδιά-, το οποίο βρίσκεται σε υψόμετρο 1.850 μ. στις γαλλικές Αλπεις. Ο Αντώνης Ρέμος διέμεινε μαζί με την Υβόννη Μπόσνιακ και τη μικρή τους Ελένη στο πολυτελές «Grandes Alpes Private Hotel».



Εντύπωση, πάντως, προκαλούν οι πληροφορίες για τη μεταφορά των εκλεκτών πελατών του χειμερινού Nammos! Οσοι δεν απογείωσαν τα ιδιωτικά αεροσκάφη τους με τελικό προορισμό το αεροδρόμιο της Γενεύης και από εκεί με ελικόπτερο στο Rue de l’Altiport της Κουρσεβέλ, πήραν τις προγραμματισμένες πτήσεις της Aegean και της Swiss, επίσης για Γενεύη και από εκεί οδικώς ανέβηκαν στο βουνό, μια απόσταση περίπου τριών ωρών.

Χάσκι και άλογα



Εκείνοι όμως που έφτασαν την τελευταία στιγμή μεταφέρθηκαν στο χλιδάτο θέρετρο εν μέσω σφοδρής χιονοθύελλας χρησιμοποιώντας έλκηθρα που έσερναν χάσκι ή άμαξες με άλογα, αλλά και με οχήματα εκτός δρόμου που αντί για ρόδες «φορούσαν» ερπύστριες!
Μεταξύ των Ελλήνων που διασκέδασαν στην Κουρσεβέλ, υπό τους ήχους των τραγουδιών του Αντώνη Ρέμου, ήταν ο επιχειρηματίας Σάμι Φάις, ο εφοπλιστής Χάρης Βαφειάς, το ζεύγος Γιάννη και Ζελιάνας Φράγκου και ο επιστήθιος φίλος του τραγουδιστή Κώστας Πηλαδάκης.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα