Με 5 κιλά ρακή γιόρτασε τη νίκη ο... Ψαραντώνης

TV GOSSIPΜε 5 κιλά ρακή γιόρτασε τη νίκη ο... Ψαραντώνης Τρίτη, Ιούνιος 17, 2014 - 18:19

Πέντε κιλά ρακή από τη Σητεία, την ιδιαίτερη πατρίδα του, είχε φέρει στο Στούντιο Κάπα στην Παλλήνη ο Γιάννης Σαββιδάκης, ώστε να γιορτάσει μαζί με τους συμπαίκτες του τον τελικό του «Your face sounds familiar 2». Ο νικητής του φιλανθρωπικού σόου του ΑΝΤ1, ο οποίος

συγκίνησε τους τηλεθεατές ως Ψαραντώνης, χόρευε στο πλατό μαζί με τους Κώστα Δόξα, Λευτέρη Ελευθερίου, Ελευθερία Ελευθερίου και Μπέττυ Μαγγίρα έως τις 5.00 το πρωί κρητικά τραγούδια, με τη συνοδεία λύρας, λαούτου και βιολιού.

Το κέφι έφτασε στο αποκορύφωμά του, με τον Σαββιδάκη και τον Δόξα να χορεύουν πεντοζάλη και σούστα, ενώ τα τραγούδια του Βασίλη Σκουλά, του Νίκου Ξυλούρη και του Ψαραντώνη είχαν την τιμητική τους στο πάρτι. Στο σπίτι τον περίμενε η γυναίκα του Μαρία, καθώς και ο εξάχρονος και ο τρίχρονος γιος του για να τον γεμίσουν φιλιά. Η υποστήριξη της συζύγου του και των γονιών του ήταν μεγάλη αυτούς τους τέσσερις μήνες, όταν οι υποχρεώσεις του στο σόου ήταν απαιτητικές. Δυστυχώς όμως χθες το πρωί η πραγματικότητα που τον περίμενε μετά το γλέντι ήταν διαφορετική και δυσάρεστη, αφού ο πατέρας του αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας και χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

«Από όλο αυτό τα "ταξίδι" μού έμεινε η γλύκα της προσπάθειας, καθώς μου εμβάθυνε τις δυνατότητες ως καλλιτέχνη. Εγώ και στα lives που κάνω τραγουδάω από Λούτσιο Ντάλα μέχρι Τίνα Τάρνερ. Δεν είμαι ένας ψευτοκουλτουριάρης έντεχνος, αυτά τα σιχαίνομαι. Είμαι καλλιτέχνης του κόσμου, ανήκω στον κόσμο. Από το "YSFS" θα μου μείνουν οι νέοι μου φίλοι, ο Κώστας, ο Λευτέρης, η Μπέττυ. Δεν υπήρχε αυτός ο αρρωστημένος ανταγωνισμός» λέει στην «Espresso» ο νικητής και συμπληρώνει: «Θα μου μείνει όμως και η Μαρία Μπεκατώρου. Δεν έχω δει πιο αληθινή προσωπικότητα. Της το είπα στο τέλος του παιχνιδιού».

Κατά τα άλλα, στον τελικό του «Your face sounds familiar 2» (τα έσοδα από τα μηνύματα του οποίου θα διατεθούν στα δέκα ιδρύματα που επέλεξαν οι παίκτες) την παράσταση έκλεψαν ο Κώστας Δόξας ως Azis πάνω στα δωδεκάποντα (και βάλε) τακούνια του, ο Λευτέρης Ελευθερίου ως Τζιμ Μόρισον και ο Παντελής Καναράκης που ενσάρκωσε τον Γιώργο Μαρίνο.

Τα... καρφιά του τελικού και η υψηλή τηλεθέαση (39,2%)

ΒΕΒΑΙΑ από τον τελικό δεν έλειψαν και οι άστοχες στιγμές, όπως αυτή του Τάκη Ζαχαράτου που όταν ρωτήθηκε από την Μπεκατώρου αν απόλαυσε τη συμμετοχή του, αυτός είπε «δεν το καταχάρηκα, αλλά ούτε και πέρασα άσχημα», κάνοντας την ομήγυρη να παγώσει. Κάτι ανάλογο συνέβη όταν εκτόξευσε... μπηχτή με αποδέκτη τη Σοφία Βόσσου, η οποία είχε δηλώσει ότι ο Τάκης δεν κάνει σωστή κριτική. Με αφορμή το ντουέτο της Σοφίας Κουρτίδου και του Αρη Πλασκασοβίτη, εκείνος τους επισήμανε: «Εύχομαι να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, γιατί διαθέτετε πολύ ταλέντο και να κάνετε καριέρα στο τραγούδι. Γιατί δυστυχώς βλέπουμε και κάποιες καραβοτσακισμένες καριέρες να κάνουν καριέρες σε μεσημεριανά και δεν το θέλω για εσάς». Στις άτυχες στιγμές σημειώνουμε τη φράση της Μπέττυς Μαγγίρα «τυχαίο; Δεν νομίζω», ως σχόλιο στο ότι ο Σαββιδάκης είναι παιδί του ΑΝΤ1 (λόγω της συμμετοχής του στη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά»), σε συνδυασμό με τη νίκη του, με τον Γιάννη να της απαντά «αυτό είναι άτοπο». Η τηλεθέαση του σόου πάντως έφτασε στο γενικό σύνολο το 39,2% και στα νεανικά το 40,2%, δηλαδή, την εκπομπή παρακολούθησαν 1.337.000 τηλεθεατές.

Keywords
Τυχαία Θέματα