Μαθήματα στιλ

16:11 9/7/2019 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΗ Μαριάννα Λάτση και η μητέρα της Εριέττα πήγαν στο «Αλσος» και έκλεψαν την παράστασηΜαθήματα στιλΤρίτη, Ιούλιος 9, 2019 - 16:10

❱❱ Η επιτομή του chic!

Η Μαριάννα Λάτση βρέθηκε στο θέατρο με τη μητέρα της Εριέττα και έδωσαν μαθήματα στιλ με την κομψότητά τους.

Οι δύο κυρίες παρακολούθησαν την παράσταση «Το δικό μας σινεμά» και μαγνήτισαν τα φλας των φωτογράφων αλλά και τα βλέμματα όσων βρέθηκαν στο θέατρο Αλσος

του βράδυ του Σαββάτου με τις στιλιστικές επιλογές τους.

Η Μαριάννα Λάτση επέλεξε μια μοβ παντελόνα και ασορτί τοπ με δαντέλα, ελαφρύ μακιγιάζ και τα μαλλιά της σπαστά κάτω.

Εκείνη όμως που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν η μητέρα της, η Εριέττα Λάτση, η οποία επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα με prints και διαφάνειες, που συνδύασε με μαύρα με κεντήματα sneakers και μια statement τσάντα!

Πρόκειται για δημιουργία γνωστού γαλλικού οίκου, που για τη συγκεκριμένη σειρά handbags (όπου απεικονίζεται η Μόνα Λίζα) συνεργάστηκε με τον αιρετικό καλλιτέχνη Jeff Koons. Η κυρία Λάτση ολοκλήρωσε το σύνολο με oversize κομψά σκουλαρίκια.

Αυτές ήταν μία από τις σπάνιες κοινές εξόδους των δύο κυριών, που ωστόσο περνούν χρόνο μαζί. Ο φακός τις είχε απαθανατίσει και πάλι μαζί στην παρουσίαση του λευκώματος «Νίκος Κούρκουλος» τον περασμένο Δεκέμβριο, στο Εθνικό Θέατρο, όπου πάλι η Εριέττα Λάτση ήταν μια απόλυτα chic παρουσία!

Keywords
Τυχαία Θέματα