Μαρτίνος και Ιωάννου βάζουν «φωτιά» στη νύχτα

18:07 6/8/2019 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΜαρτίνος και Ιωάννου βάζουν «φωτιά» στη νύχταΤρίτη, Αύγουστος 6, 2019 - 18:06

❱❱ Διαπρέπουν και ως djs! Sold out όλες οι εμφανίσεις τους σε παγκοσμίου φήμης clubs

Ο εφοπλιστής Νικόλας Μαρτίνος, που είναι παγκοσμίως γνωστός στον χώρο της μουσικής ως Nick Martin, και ο «Mr. Velix Μusic» Στέλιος Ιωάννου «οργώνουν» την Ελλάδα και το εξωτερικό και αποθεώνονται από το διεθνές κοινό τους. 

Μαζί με τον Armin van

Buuren και άλλους σταρ djs, ο Νικόλας Μαρτίνος, μετά την εμφάνισή του στο Cavo Paradiso της Μυκόνου, εμφανίστηκε στο «Tomorrowland Boom» στο Βέλγιο, δηλώνοντας εκστασιασμένος από την πρωτόγνωρη εμπειρία.

Οσο για τον Στέλιο Ιωάννου, του οποίου οι καλοκαιρινές εμφανίσεις στο Island έγιναν sold out, εμφανίστηκε στο Prime Festival.

Ο ίδιος και ο Da Angelo ετοιμάζονται να τα δώσουν όλα στο Pazazu Βeach Club, στην Κέρκυρα.

Με σπουδές οικονομικών και πτυχία από τα πιο γνωστά πανεπιστήμια του εξωτερικού, λατρεύουν τη μουσική και διαθέτουν ταλέντο, φαντασία, πείσμα και πρωτοποριακές ιδέες. Αν και οι δύο γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στον χώρο της ναυτιλίας, τελικά, μαζί με τα καράβια και τις business, διαπρέπουν και ως μουσικοί.

Γιος του Ντίνου και της Λίας Μαρτίνου, ο Νικόλας Μαρτίνος, σύζυγος της καλλονής Ελένης Προκοπίου, εργάζεται με μεγάλη επιτυχία στην οικογενειακή ναυτιλιακή εταιρία Thenamaris, αλλά το τελευταίο διάστημα δραστηριοποιείται έντονα και στον χώρο της μουσικής με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Nick Μartin.

Και μπορεί πιο νέος και ανύπαντρος να ανέβαινε στα decks των clubs στα οποία διασκέδαζε και να έπαιζε ο ίδιος μουσική για την πάρτη του και για τους φίλους του, αλλά πρόσφατα κυκλοφόρησε ακόμα και single. Ως hobby ξεκίνησε για τον Στέλιο Ιωάννου η αγάπη του για τη μουσική, όπως φαίνεται όμως έγινε επάγγελμα.

Ο βενιαμίν γιος του μαικήνα της τέχνης Δάκη Ιωάννου είναι ο δημιουργός της Velix Μusic, που παίζει μουσική από το Μαϊάμι έως το Paradise Club Μυκόνου, μαζί με παγκοσμίου φήμης djs, όπως ο Don Diablo και ο Tiesto.

Ομως και στην Κέρκυρα, όπου η οικογένεια Ιωάννου διαθέτει βίλα-υπερπαραγωγή στην περιοχή Κομμένο, ο Στέλιος έχει δημιουργήσει τον δικό του παράδεισο, το Pazuzu Βeach Club, και καλεί μουσικούς από όλο τον κόσμο για να παίξουν μαζί.

Keywords
Αναζητήσεις
στελιος ιωαννου εφοπλιστης
Τυχαία Θέματα