Μαραθωνοδρόμος έτρεξε ξυπόλυτος στον χιονισμένο Ψηλορείτη

ΡΕΠΟΡΤΑΖΜαραθωνοδρόμος έτρεξε ξυπόλυτος στον χιονισμένο ΨηλορείτηΣάββατο, Ιανουάριος 12, 2019 - 15:00

❱❱ Αψήφησε το χιόνι και το τσουχτερό κρύο και έτρεξε ξυπόλυτος στον Ψηλορείτη ο Κρητικός μαραθωνοδρόμος Ιδομενέας Αβραμάκης (φωτό)!

Ο δρομέας αποφάσισε να πετάξει τα παπούτσια του και να έρθει πιο κοντά στη φύση, έπειτα από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που είχε και κατάφερε να ξεπεράσει.

Το εγχείρημά του καταγράφηκε μέσα από τις εκπληκτικές λήψεις με drone τού εικονολήπτη

Νίκου Σαράντου, ο οποίος σε σχετική ανάρτησή του ανέφερε: «Μία απρόσμενη έκπληξη με περίμενε πριν από μερικές μέρες που βρέθηκα στον χιονισμένο Ψηλορείτη. Καθώς είχα πάρει τον δρόμο της επιστροφής, δεν πίστευα στα μάτια μου όταν απέναντί μου αντίκρισα έναν άνθρωπο που έτρεχε ξυπόλυτος στα χιόνια. Αμέσως επιστράτευσα τον εξοπλισμό μου και δεν έχασα την ευκαιρία να του μιλήσω και να μάθω την ιστορία του. Hταν ο Ιδομενέας, ένας άνθρωπος γεμάτος ζωντάνια και δίψα για τη ζωή και τη φύση».

Ο κ. Σαράντος είπε ότι ο μαραθωνοδρόμος του είπε πως τα τελευταία 12 χρόνια πέταξε τα παπούτσια του, ύστερα από μία περιπέτεια υγείας που είχε. Θεωρούσαν πως δεν θα τα κατάφερνε, αλλά εκείνος βγήκε νικητής και ξαναγεννημένος, όπως είπε χαρακτηριστικά. Το μήνυμα που στέλνει είναι «πετάξτε τα παπούτσια και βγείτε να περπατήσετε και να τρέξετε ξυπόλυτοι για να νιώσετε κοντά στη φύση».

Keywords
Τυχαία Θέματα