Μάντεψε ποια είναι!

SHOWBIZΜάντεψε ποια είναι!Τρίτη, Δεκέμβριος 23, 2014 - 17:14

Εμπρός στον δρόμο που χάραξε η Κέιτ Μπλάνσετ. Μετά τη βραβευμένη ηθοποιό που άφησε εποχή στο σινεμά ερμηνεύοντας δύο φορές τον ρόλο της Ελισάβετ Α', ήρθε τώρα η σειρά της Ζέτας Μακρυπούλια να δώσει σάρκα και οστά στην πιο διάσημη βασίλισσα της Αγγλίας. Ωστόσο, για τις ανάγκες της παράστασης «Ηρθες και θα μείνεις», που θα ανέβει στο θέατρο Ιλίσια

- Βολανάκη μετά τις γιορτές, η Ελληνίδα ηθοποιός μεταμορφώνεται και σε άλλες προσωπικότητες όπως η Ρίτα Χέιγουορθ και η Λάιζα Μινέλι.
Μια πρώτη γεύση από την... πολυμορφική Ζέτα πήραμε χθες, όταν ο make up artist Γιάννης Μαρκετάκης διοχέτευσε στα social media εικόνες από το backstage της φωτογράφισής της για την προώθηση του εν λόγω θεατρικού έργου. Σε αυτό η Μακρυπούλια συμπρωταγωνιστεί με τον Γρηγόρη Βαλτινό και υποδύεται μια ηθοποιό που προσπαθεί να κερδίσει με τις ερμηνείες της έναν σκηνοθέτη. Εξ ου και οι πολλές αλλαγές στην εικόνα της.

Μαζί με τον Βαλτινό

Εντυπωσιακότερη όλων είναι η μεταμόρφωσή της σε βασίλισσα Ελισάβετ Α' της Αγγλίας, με την οποία -κυριολεκτικά αγνώριστη- κλέβει τις εντυπώσεις. Τη φωτογράφιση έκανε η Ρούλα Ρέβη, μόνιμη συνεργάτιδα της ηθοποιού, αλλά και φίλη της εδώ και χρόνια.
Το εντυπωσιακό μακιγιάζ υπέγραψε ο Γιάννης Μαρκετάκης, τα μαλλιά της επιμελήθηκε ο Στέφανος Βασιλάκης και τα κοστούμια ο Γιώργος Σεγρεδάκης. Πέρα όμως από τις... βασιλικές και χολιγουντιανές λήψεις της, η Μακρυπούλια πόζαρε στον φακό και όπως την ξέρουμε, δίπλα στον Γρηγόρη Βαλτινό.

Ο ίδιος, μιλώντας για τη συνεργασία τους σε πρόσφατη συνέντευξή του εκθείασε το ταλέντο της. «Οταν γνώρισα τη Ζέτα διαπίστωσα ότι έχει εξαιρετικό ταλέντο και δαιμονικό επικοινωνιακό ταλέντο. Δεν χρειάζεται να είσαι Αϊνστάιν για να καταλάβεις ότι έχεις απέναντί σου έναν άνθρωπο ζεστό και πολύ έξυπνο» δήλωσε χαρακτηριστικά.
«Είναι από τις καλύτερες συναντήσεις που είχα στο θέατρο ποτέ. Ενα σπάνιο, ένα εξαιρετικό πλάσμα» συμπλήρωσε.

Ηλίας Μαραβέγιας

Keywords
Τυχαία Θέματα