Μανούλ(ι)α στη Μύκονο

SHOWBIZΜανούλ(ι)α στη Μύκονο Σάββατο, Ιούνιος 17, 2017 - 15:00

Οι celebrities βάζουν... φωτιά στις κοσμικές παραλίες της Μυκόνου και, φανταστείτε, έχουμε ακόμα Ιούνιο! Πού να σφίξουν και οι ζέστες, δηλαδή. Η Χριστίνα Στεφανίδη συγκέντρωσε πάνω της τα βλέμματα, όχι βέβαια για την επιλογή της να φορέσει μαύρο μπικίνι (είναι all time classic), αλλά λόγω της αψεγάδιαστης σιλουέτας της. Το μοντέλο βρισκόταν στην πλαζ με τον σύντροφό της, τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Κονέ, με τον οποίο εξακολουθούν να είναι μαζί κι αγαπημένοι, παρά τις φήμες που κυκλοφόρησαν το προηγούμενο διάστημα για χωρισμό.

Αλλος ένας αθλητής και μάλιστα του νταμπλούχου Παναθηναϊκού κάνει τις διακοπές του στο νησί των ανέμων. Είναι ο μπασκετμπολίστας Μάικ Τζέιμς, ο οποίος μετά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος αποφάσισε να ξεκουραστεί και να διασκεδάσει στη Μύκονο παρέα με φίλους του. Βέβαια, δεν κάθισε και πολύ... ήσυχος, αφού τον «κατέλαβε» το αθλητικό πνεύμα και επιδόθηκε σε θαλάσσια σπορ.

Αφού σας είχαμε ενημερώσει για την παρουσία του Μαριάνο ντι Βάιο στο κυκλαδίτικο κοσμικό νησί, ήρθε η ώρα να μάθετε πως τον συνοδεύει η σύζυγός του Ελεονόρα Μπρουνάτσι, έχοντας μαζί της βέβαια και τον 7 μηνών γιο τους Νέιθαν Λεόνε. Το μοντέλο, μπλόγκερ, ηθοποιός και σχεδιαστής επιλέγει τη Μύκονο τα τελευταία χρόνια και μάλιστα η παρουσία του δεν περνάει απαρατήρητη. Στην προκειμένη περίπτωση βέβαια τα βλέμματα έπεσαν πάνω στη γυναίκα του και δικηγόρο, η οποία δεν δίστασε να θηλάσει το αγοράκι τους, καθισμένη στην ξαπλώστρα! Οι δυο τους είναι πολύ δραστήριοι στα social media, με τον Μαριάνο να έχει πάνω από 5.000.000 followers που παρακολουθούν τις... περιπέτειές του μέσα από τις αναρτήσεις που κάνει.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα