Μαμά και κόρη στο «Μπρούσκο»

TV GOSSIPΜαμά και κόρη στο «Μπρούσκο»Σάββατο, Φεβρουάριος 25, 2017 - 11:00

Αλλο ένα... μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά και ετοιμάζεται να μας συστηθεί καλλιτεχνικά μέσα από τη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1 «Μπρούσκο».

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Η Αφροδίτη Μαρία Λιάντου, κόρη της Εβελίνας Παπούλια και του Γιώργου Λιάντου, η οποία έχει εμφανιστεί πολλές φορές στο πλευρό των γονιών της, παρακολουθώντας θεατρικές παραστάσεις, θα ξετυλίξει το μουσικό

-και όχι το υποκριτικό- ταλέντο της.

Η νεαρή κοπέλα θα ερμηνεύσει το τραγούδι «The key», το οποίο έχει γράψει και συνθέσει η ίδια, και θα «ντύσει» μουσικά την επανασύνδεση δύο ζευγαριών του σίριαλ, εκείνα των Δάφνης - Μύρου και Κωνσταντίνας - Χαρίδημου.

Πλανόδια μουσικός

Η Αφροδίτη Μαρία θα εμφανιστεί ως πλανόδια μουσικός στο σημείο όπου η ηρωίδα, την οποία υποδύεται η μαμά της, θα έρθει πάλι κοντά με τον αγαπημένο της. Οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν το συγκεκριμένο επεισόδιο με την καλλιτεχνική συνύπαρξη μητέρας και κόρης στο γυαλί την ερχόμενη εβδομάδα.

Το γοητευτικό κορίτσι ακολούθησε πιστά τις οδηγίες του σκηνοθέτη Ανδρέα Γεωργίου. Μάλιστα, όσοι βρέθηκαν στο γύρισμα, που έγινε στο κέντρο της Αθήνας, έχουν να λένε ότι η Αφροδίτη ήταν άψογη επαγγελματίας και «μπήκε» κατευθείαν σε αυτό που της ζητήθηκε να κάνει.

Οπως μαθαίνουμε, η όμορφη μουσικός μόλις πέρασε οντισιόν σε σχολή του Λονδίνου, ώστε να σπουδάσει μουσική σύνθεση, μια κι από μικρή είχε δείξει ότι θα ακολουθούσε αυτό τον δρόμο. Μάλιστα, όταν η Εβελίνα την άκουσε πρώτη φορά να τραγουδάει αισθάνθηκε περήφανη για εκείνη και ήταν διατεθειμένη εξ αρχής να τη στηρίξει σε ό,τι αποφάσιζε σχετικά με την επαγγελματική της κατεύθυνση.

Keywords
Τυχαία Θέματα