Μαλλιά κουβάρια η Φειδά με τη μητέρα της

SHOWBIZ«Δεν θα πάω στο γάμο της»Μαλλιά κουβάρια η Φειδά με τη μητέρα τηςΔευτέρα, Σεπτέμβριος 29, 2014 - 12:45

Εγιναν μαλλιά κουβάρια για το συνολάκι που θα φόραγε η μητέρα στον γάμο της κόρης! Η Μαίρη Φειδά βγήκε από τα ρούχα της όταν η θυγατέρα της Σίσσυ Φειδά, γνωστή διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων (η οποία στο παρελθόν παρουσίαζε την τηλεοπτική εκπομπή «Σπίτι από την αρχή»), της επέβαλε το δικό της dress code προκειμένου να παραστεί στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της. «Αν δεν εγκρίνω αυτά που θα φορέσεις, θα φύγεις με

το ίδιο καράβι που ήρθες» ισχυρίζεται πως της είπε η Σίσσυ, κάνοντάς την μπαρούτι. Η εξαγριωμένη γυναίκα επέλεξε να απαντήσει διά της τηλεόρασης, λέγοντας πως στον γάμο θα πήγαινε μόνο για να δημιουργήσει... επεισόδιο, αλλά τη συγκρατεί ο δεύτερος σύζυγός της.

Η ενόχληση

Με αφορμή το επικείμενο μυστήριο (το ερχόμενο Σάββατο, στη Μύκονο), η Μαίρη Φειδά εμφανίστηκε στην εκπομπή του Ε, «Αποκαλυπτικά» (μάλιστα είχε μαζί της και κάποια βραδινά ρούχα που ήθελε να φορέσει στη γαμήλια τελετή, τα οποία... απέρριψε η κόρη της) και δήλωσε πως «πλέον έχει αποβάλλει τη Σίσσυ από παιδί της»!

Αυτά που την ενόχλησαν είναι οι φράσεις «Θα γυρίσεις πίσω με το ίδιο καράβι», «Είσαι ανύπαρκτη, είσαι ένα τίποτα, ξέρεις πού σε γράφω...» τα οποία, όπως ισχυρίζεται, άκουσε να της λέει η κόρη της.

«Με το ίδιο καράβι να γυρίσει.... αυτή! Δεν μπορεί να με ξεφτιλίζει έτσι. Εχω πληγωθεί. Δεν με νοιάζει. Δεν πάει να παντρευτεί... Και του χρόνου πάλι θα παντρευτεί, γιατί -λόγω του χαρακτήρα της- δεν πρόκειται να αντέξει αυτός ο γάμος» ήταν οι γαμήλιες «ευχές» της Μαίρης Φειδά (η οποία έχει δουλέψει στο παρελθόν ως τραγουδίστρια και χορεύτρια). Η παρουσιάστρια είναι παιδί από τον πρώτο της γάμο. Σήμερα η Μαίρη Φειδά είναι και πάλι παντρεμένη και μένει μαζί με τον άντρα της εκτός Αθηνών, «σε χωριό», όπως αποκάλυψε.
Η μητέρα της διακοσμήτριας εσωτερικών χώρων (που γι' αυτή την τηλεοπτική εμφάνισή της επέλεξε λαμπερά κοσμήματα και προσεγμένο ντύσιμο) δήλωσε στη συνέχεια ότι η κόρη της τη σνόμπαρε και στο παρελθόν. Συγκεκριμένα ένα βράδυ η γυναίκα -φορώντας νυχτικό και σαγιονάρες- εμφανίστηκε στο σπίτι της κόρης της στο Κολωνάκι και της ζήτησε να τη φιλοξενήσει, επειδή είχε τσακωθεί με τον δεύτερο άντρα της:

«Μην ξαναπατήσεις έτσι στο Κολωνάκι. Με ξεφτιλίζεις, θα σε αποκηρύξω από μάνα μου» ανέφερε ότι της είπε. «Την άλλη μέρα μού έδωσε διακόσια ευρώ να πάω να κοιμηθώ με τους Πακιστανούς (εννοεί σε κάποιο ξενοδοχείο) στην πλατεία Βάθη. Κι αυτή χάλαγε 1.000 ευρώ τη μέρα, το λιγότερο, να μη σου πω 2.000 - 3.000 ευρώ για λούσα, ταξίδια και dolce vita» πρόσθεσε η Μαίρη Φειδά σε αυτό το τηλεοπτικό της... παραλήρημα. Και συνέχισε: «Η Σίσσυ έχει σηκώσει ψηλά τον αμανέ και ο γάμος που ετοιμάζει είναι φιέστα με... φραμπαλάδες».

Τι λέει όμως για τους υψηλούς προσκεκλημένους; «Να λέει σε εμένα με ποιον υπουργό θα με βάλει; Η θέση μου είναι δίπλα στη συμπεθέρα μου, στον γαμπρό μου και στο παιδί μου» ήταν το σχόλιό της.

Να προσθέσουμε ότι -πάντα σύμφωνα με την ίδια- δεν έχουν προσκληθεί ο αδελφός αλλά ούτε ο θείος της νύφης! «Ούτε τον αδελφό της κάλεσε, γιατί διαπληκτίστηκαν πριν από δύο τρία χρόνια για κάτι δανεικά. Ούτε και το θείο της, τον αδελφό μου, που είναι τόσο πονεμένος και σχεδόν δεν έχει να φάει, που μένει στα Εξάρχεια, κάλεσε» δήλωσε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια όμως παρενέβη ζωντανά στην εκπομπή η σύζυγος του αδελφού της και υποστήριξε ότι «δεν πεινάνε, όπως είπε η κυρία Φειδά», αφήνοντας υπονοούμενα για κακές σχέσεις της και με τα δύο της παιδιά.

Αλκίνοος Μπουνιάς

Ο χορός του Ησαΐα το ερχόμενο Σάββατο
Παρά τα οικογενειακά μυστικά που βγήκαν στη φόρα με τη συνέντευξη της Μαίρης Φειδά, αμαυρώνοντας την όμορφη μέρα της ζωής τους, το μελλόνυμφο ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία τέσσερα χρόνια και πλέον πήρε την απόφαση να κάνει το μεγάλο βήμα. Η Σίσσυ Φειδά και ο αγαπημένος της Γιώργος Ανδρίτσος θα παντρευτούν το ερχόμενο Σάββατο 4 Οκτωβρίου, στις 6.00 το απόγευμα, στη Μύκονο και συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου.

Η επιλογή του νησιού δεν είναι τυχαία, αφού ο Γιώργος είναι ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου Kiku, που βρίσκεται μέσα στο πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα «Cavo Tagoo». Ο επιχειρηματίας εκτός από αυτό, «τρέχει» και το πολιτικού περιεχομένου site www.thepaper.gr, στο οποίο μάλιστα δημοσιεύτηκε και το προσκλητήριο του γάμου τους.

Το νυφικό που επέλεξε η Σίσσυ είναι λιτό κι απέριττο, ενώ στο πλευρό της αναμένεται να εμφανιστεί κομψός, φορώντας κλασικό κοστούμι των Dolce & Gabbana, ο άνδρας της ζωής της.

Κουμπάροι του ερωτευμένου ζευγαριού θα είναι δύο πολύ στενοί φίλοι τους, ο ένας από τον επιχειρηματικό και ο άλλος από τον πολιτικό χώρο. Μάλιστα, κρατούν τα ονόματά τους επτασφράγιστο μυστικό, αφού δεν αναφέρονται ούτε στο προσκλητήριο. Η γαμήλια δεξίωση θα γίνει στο εστιατόριο του Γιώργου Ανδρίτσου.

Σάσα Σταμάτη

Keywords
Τυχαία Θέματα