Λουλουδοπόλεμος: Οι Κατερίνα Γερονικολού και Γιάννης Τσιμιτσέλης ξεσάλωσαν στο κέντρο όπου εμφανίζεται ο Πάνος Κιάμος

SHOWBIZΛουλουδοπόλεμος: Οι Κατερίνα Γερονικολού και Γιάννης Τσιμιτσέλης ξεσάλωσαν στο κέντρο όπου εμφανίζεται ο Πάνος ΚιάμοςΤρίτη, Οκτώβριος 30, 2018 - 19:01

❱❱ Χτυποκάρδια στα... μπουζούκια! Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού, που...

... αυτή την εποχή πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Χτυποκάρδια στο θρανίο», διασκέδασαν πρώτο τραπέζι πίστα στο Posidonio, όπου εμφανίζεται ο Πάνος Κιάμος, παίζοντας μεταξύ τους λουλουδοπόλεμο, με τα φλας να παίρνουν... φωτιά!

Οπως φαίνεται, πλέον οι δυο τους «δεν έχουν τάσεις φυγής» από τους φωτογράφους, καθώς η εποχή που έπαιζαν κρυφτό μαζί τους έχει περάσει ανεπιστρεπτί!

Τώρα πια αμφότεροι μιλούν για τον έρωτά τους σε συνεντεύξεις τους και εμφανίζονται παρέα δημοσίως, χωρίς να τους νοιάζουν οι κάμερες και οι παπαράτσι που καραδοκούν για ένα καρέ τους ή ένα πλάνο τους! Οπως ακριβώς συνέβη το βράδυ της Παρασκευής, όταν το έριξαν έξω με τις επιτυχίες του Πάνου Κιάμου, ο οποίος αποτελεί και την καλλιτεχνική «αδυναμία» του ηθοποιού.

Πρώτο τραπέζι

Σε μια περίοδο με πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις -τηλεοπτικές και θεατρικές-, το ζευγάρι είπε να ξεσκάσει ακούγοντας τα αγαπημένα του κομμάτια.

Γιάννης και Κατερίνα από το πρώτο τραπέζι του νυχτερινού κέντρου, όπου δεν έπεφτε καρφίτσα, δεν σταμάτησαν να γελούν, να κοιτάζονται με έρωτα, να σιγοτραγουδούν και να ραίνει ο ένας τον άλλον με λουλούδια. Ειδικά η Κατερίνα «έχτισε» τον καλό της με γαρίφαλα, αφού πέντε πέντε τα έριχνε τα πανέρια πάνω του! Καθώς φαίνεται, «χωρίς νερό μπορεί, χωρίς εκείνον όχι»!

Keywords
Τυχαία Θέματα