Λονγκόρια με μπικίνι παρά την κυτταρίτιδα

SHOWBIZΛονγκόρια με μπικίνι παρά την κυτταρίτιδαΤρίτη, Ιούλιος 18, 2017 - 13:54

Λίγο η ασφάλεια του γάμου, λίγο οι διακοπές, η Εύα Λονγκόρια φαίνεται πως έχει χαλαρώσει αρκετά στο θέμα του φαγητού. Oπως μαρτυρούν οι πρόσφατες

φωτογραφίες της με μπικίνι, η 42χρονη ηθοποιός δείχνει να έχει πάρει κάποια κιλά σε σχέση με το παρελθόν, ενώ η κυτταρίτιδα έχει εδραιωθεί για τα καλά στις διάσημες καμπύλες της.

Η ίδια πάντως δεν έδειχνε να πτοείται. Αντιθέτως, μάλιστα, επέλεξε ένα μικροσκοπικό μπικίνι σε παστέλ απόχρωση, που κάλυπτε τα απολύτως απαραίτητα και απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα της Μαρμπέλα, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα και τους παπαράτσι. Το look της συμπλήρωναν μεγάλοι κρίκοι στα αυτιά, ένα ζευγάρι χρυσά γυαλιά ηλίου και κόκκινο κραγιόν. Το προηγούμενο βράδυ η Λονγκόρια, η οποία φημίζεται για τη φιλανθρωπική δράση της, είχε δώσει το «παρών» στο φιλανθρωπικό event «Global Gift Party», στην Πλάγια Πάντρε του νησιού, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της Χοσέ Μπαστόν, με τον οποίο συμπλήρωσε έναν χρόνο γάμου τον Μάιο. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί στο Μεξικό ύστερα από τρία χρόνια σχέσης και είχε κάνει ταξίδι του μέλιτος στην Καμπότζη.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα