Λιποθυμίες στην ουρά για τα τέλη κυκλοφορίας

ΡΕΠΟΡΤΑΖΛιποθυμίες στην ουρά για τα τέλη κυκλοφορίας Τρίτη, Δεκέμβριος 29, 2015 - 14:02

Ο ένας μετά τον άλλο... λιποθυμούσαν χθες το πρωί οι πολίτες που στέκονταν ατέλειωτες ώρες στις ουρές, οι οποίες είχαν δημιουργηθεί στα υποκαταστήματα τραπεζών της Πάτρας! Το αλαλούμ που επικράτησε όσους Πατρινούς έσπευσαν να πληρώσουν την Εφορία και τα τέλη κυκλοφορίας

μόλις τέσσερις εργάσιμες πριν από το τέλος του έτους (και των... προθεσμιών) δεν είχε προηγούμενο.

Ο συνωστισμός (που βέβαια παρατηρήθηκε και σε άλλες πόλεις) και η πολύωρη ταλαιπωρία είχαν ως αποτέλεσμα αρκετοί να χάσουν τις αισθήσεις τους κατά την αναμονή. Μάλιστα, σε τραπεζικό υποκατάστημα στην οδό Βενιζέλου κλήθηκε δύο φορές το ΕΚΑΒ για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες σε συναλλασσόμενους που λιποθύμησαν!

Ενταση

Σε άλλα υποκαταστήματα χρειάστηκε να επέμβει η Αστυνομία, για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, καθώς δεν έλειψαν οι εντάσεις μεταξύ όσων περίμεναν με τις ώρες στην ουρά για να εξοφλήσουν τις υποχρεώσεις τους.

Οι αρμόδιοι εκτιμούν ότι η ίδια εικόνα στα υποκαταστήματα των τραπεζών της Πάτρας θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, αφού τα χρονικά περιθώρια στενεύουν. Ετσι, το πιο πιθανό είναι να επαναληφθούν παρόμοιες σκηνές από σήμερα έως και την Πέμπτη, με τους πολίτες να τρέχουν να προλάβουν την προθεσμία που λήγει στις 31 Δεκεμβρίου και τους υπαλλήλους των τραπεζών να προσπαθούν να εξυπηρετήσουν όσους περισσότερους μπορούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λιποθυμίες,lipothymies