Λιώνουν όλη μέρα στον ΑΝΤ1
❱❱ Οι φανατικές τηλεθεάτριες «Μαίρη» και «Νένα» μιλούν για τη ζωή τους και τις εκπομπές που λατρεύουν
Από την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ
Το πρώτο σίριαλ σε επεισόδια δευτερολέπτων είναι εδώ και λίγο καιρό στον αέρα, με... πρωταγωνίστριες τη «Μαίρη» και τη «Νένα». Δύο «ώριμα» κορίτσια, δύο φιλενάδες, δύο περσόνες της διπλανής πόρτας... Φαινομενικά αταίριαστες, αλλά πραγματικά αχώριστες. Τηλεθεάτριες φανατικές, με άποψη για όλα και -κυρίως- με μια «καλή» κουβέντα η μία για την άλλη, συστήνονται στην «Espresso».
«Αχ! Είναι η πρώτη μου συνέντευξη και νιώθω λίγο αμήχανα. Τι να πω; Μια απλή καθημερινή γυναίκα είμαι» μας λέει η «Μαίρη» και προσθέτει: «Συνταξιούχος τραπέζης, μητέρα δύο παιδιών και γιαγιά τριών υπέροχων εγγονιών. Μένω μόνη μου, καθώς εδώ και πολλά χρόνια έχω χάσει τον σύζυγό μου Νικηφόρο. Μου αρέσουν η μαγειρική, τα οικογενειακά τραπέζια, το διάβασμα, η κηπουρική και οι εκδρομές με καλή παρέα. Πέρυσι πήγα στα Ιεροσόλυμα!» αναφέρει και στη συνέχεια τον λόγο παίρνει η «Νένα»: «Εγώ δεν είμαι μόνη, είμαι ελεύθερη! Ελεύθερη από επιλογή και δεν το έχω μετανιώσει στιγμή. Δεν παντρεύτηκα ποτέ, δεν έκανα παιδιά, αλλά, αγάπη μου, έκανα όλα τα άλλα! Ταξίδεψα στον κόσμο, γνώρισα τον έρωτα ξανά και ξανά, ασχολήθηκα με τις τέχνες, τη μουσική, το θέατρο - ερασιτεχνικά, βέβαια. Εντάξει, είχα την τύχη ο μπαμπάς μου να μου αφήσει μια περιουσία που μου επέτρεψε να μη χρειαστεί να δουλεύω για να επιβιώσω. Δούλευα επιλεκτικά. Εχω πάθος με τη ζωή και αγαπώ τα νιάτα. Κάνω γυμναστική, παρακολουθώ τη μόδα, μου αρέσει η τεχνολογία. Είμαι τηλεορασάκιας, αλλά και γιουτουμπάκιας!»
Αλήθεια, ποιο είναι το αγαπημένο πρόγραμμα των «κοριτσιών» που στρογγυλοκάθονται στις πολυθρόνες τους και μπαίνουν στα σπίτια μας... απροειδοποίητα;
Μου αρέσουν τα πάντα
«Παρακολουθούμε πολύ ΑΝΤ1» μας λέει η Μαίρη, λες και δεν το φανταζόμασταν, και προσθέτει: «Ο Νικηφόρος μου ήταν φανατικός τηλεθεατής από την εποχή του “3, 2, 1”. Εμένα μου αρέσουν σχεδόν όλα. Παρακολουθώ καθημερινά Παπαδάκη και Φαίη το πρωί, “Παρθένα Ζωή”, που είναι από τα αγαπημένα μου, αλλά και οτιδήποτε έχει συγκίνηση και ίντριγκα. Θαυμάζω την ορμή του Μποτρίνι, αλλά και το ταμπεραμέντο του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Το “Τhe Wall” μάς έχει συγκινήσει τώρα τελευταία. Ιδιαίτερη αδυναμία έχω και στον Αντώνη τον Κανάκη. Ο,τι και να κάνει αυτό το αγόρι μού αρέσει». Η «Νένα» πάλι είναι πιο συγκεκριμένη: «Μου αρέσουν πολύ τα “Χωρισμένα παλικάρια”, γιατί γενικότερα μου αρέσουν τα χωρισμένα παλικάρια!» λέει με νόημα.
Τις ρωτάμε αν η τηλεόραση... βοηθάει στο έργο τους, να περνούν δηλαδή γενεές δεκατέσσερις τους πάντες και τα πάντα: «Σε αυτή τη χώρα όλοι και όλα προσφέρονται για σχολιασμό. Είναι το εθνικό μας σπορ. Ο σχολιασμός των άλλων» παρατηρεί μάλλον σωστά η «Μαίρη» και διαπιστώνει: «Ε, η τηλεόραση βολεύει, γιατί όλα περνάνε από κει». Η «Νένα» πάλι, με μια πιο σύγχρονη ματιά, παρατηρεί: «Τα τελευταία χρόνια ο περισσότερος σχολιασμός γίνεται στα social media. Εμένα δεν με ενδιαφέρει να πω την άποψή μου στα social, γιατί δεν έχω social. Είχα facebook, αλλά το έκλεισα γιατί δεν θέλω να με παρακολουθεί ο πονηρός ο Ζάκερμπεργκ, αν και είναι ένας γλύκας!»
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Lifestyle
- «Έφυγε» από τη ζωή γνωστός Έλληνας ηθοποιός
- Survivor - Spoiler: Μόλις έσκασε η διαρροή για τον νικητή της αποψινής (30/05) μάχης για την ασυλία
- Ο Καρατζαφέρης τελείωσε τη νύφη του Πάριου πριν την ώρα της
- Αλεξάνδρα Παλαιολόγου - Γιάννης Πάριος: Η πρώτη κοινή εμφάνιση μετά την επανασύνδεση
- Ο Άνθιμος Ανανιάδης μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό του από τη Μαρία Νεφέλη Γαζή: ”Είμαι πράγματι έκπληκτος με αυτό που έχει συμβεί…”
- Λιώνουν όλη μέρα στον ΑΝΤ1
- Ευγενία Μανωλίδου: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση με την όμορφη κόρη της, Θεοδώρα
- Χωρισμός βόμβα στη showbiz: Η σχέση τους κράτησε μόλις 6 μήνες…
- Άνθιμος Ανανιάδης: Μιλά πρώτη φορά για το χωρισμό του από την Μαρία Νεφέλη
- «Αυτή η αγάπη»: Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου θυμάται τη Ζωή Λάσκαρη με μια σπάνια φωτογραφία
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Espresso
- Ο Καρατζαφέρης τελείωσε τη νύφη του Πάριου πριν την ώρα της
- Λιώνουν όλη μέρα στον ΑΝΤ1
- Που χάθηκε η Κορίνα Δαμουλιανού
- Ομολόγησαν ότι απολάμβαναν (!) να βιάζουν τα παιδιά τους
- Ενισχύσεις «Κόλαση»
- Η Ροδάνθη του «Survivοr» λιώνει για Τούρκο ηθοποιό
- Γάμος σαν παραμύθι για τη «Λουκία» του Μπρούσκου
- Πυρά Κανάκη για τις κωλοτούμπες Σφακιανάκη
- 70χρονη αρχιμαφιόζα σε σπείρα ναρκωτικών
- Νέα συλλογή κοσμημάτων του οίκου ZOLOTAS “COUTURE”
- Τελευταία Νέα Espresso
- Λιώνουν όλη μέρα στον ΑΝΤ1
- Μυριβήλης στην ΕΡΤ
- Και τώρα στο σανίδι
- Ενισχύσεις «Κόλαση»
- «Βαρόνος» σε σίριαλ
- Νέα συλλογή κοσμημάτων του οίκου ZOLOTAS “COUTURE”
- Νοικιάζει το γιοτ που ... πάρκαρε σε πισίνα
- Ο Καρατζαφέρης τελείωσε τη νύφη του Πάριου πριν την ώρα της
- Γάμος σαν παραμύθι για τη «Λουκία» του Μπρούσκου
- Η Ροδάνθη του «Survivοr» λιώνει για Τούρκο ηθοποιό
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Lifestyle
- Η έλλειψη ανοσοσφαιρίνης (IVIg) οδηγεί τους ασθενείς σε απόγνωση
- Oλοκληρώθηκε η 4η Εκστρατεία Πρόληψης και Ευαισθητοποίησης για τον διαβήτη στην ακριτική νησιωτική Ελλάδα
- Ειρήνη Παπαδοπούλου
- Κώστας Μαρτάκης
- Τάσος Κωστής
- Colour Day Festival
- Χτυποκάρδια Στο Θρανίο
- Diane Kruger
- Δεν πάει ο νους σας ποια είναι έγκυος στα 54 της χρόνια
- Survivor: Ποιά ομάδα κερδίζει απόψε την ασυλία;