Γάμος σαν παραμύθι για τη «Λουκία» του Μπρούσκου

SHOWBIZΓάμος σαν παραμύθι για τη «Λουκία» του Μπρούσκου Τετάρτη, Μάιος 30, 2018 - 13:59

❱❱ Ενας παραμυθένιος γάμος για την ηθοποιό του «Μπρούσκου»!

Η Στέλλα Κωστοπούλου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά του ΑΝΤ1 στον ρόλο της Λουκίας, έζησε την πιο όμορφη μέρα της ζωής της στο πλευρό του αγαπημένου της Δημήτρη Κουλουμπή.

Φορώντας μια εντυπωσιακή νυφική δημιουργία με έντονες χρυσές λεπτομέρειες και παρουσία των συναδέλφων της Ανδρέα Γεωργίου, Χριστιάνας Κυριάκου και Τζούλης Τσόλκα

-από τη σειρά που την έκανε ευρέως γνωστή-, η όμορφη νύφη ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και έκανε τη δεξίωση γάμου στον ξεχωριστό χώρο του Μουσείου Βορρέ στην Παιανία. Κουμπάροι τους ήταν ο σκηνοθέτης του «Μπρούσκου» και δεξί χέρι του Ανδρέα Γεωργίου Στάμος Τσάμης και η make up artist Χριστίνα Χατζή.



Λεπτομέρειες για το μυστήριο έδωσε η ίδια η πρωταγωνίστρια της ημέρας, ανεβάζοντας φωτογραφίες και stories στο Ιnstagram. «Μου λέγανε πως ο γάμος είναι η ωραιότερη μέρα της ζωής σου... Οταν υπάρχει τόση αγάπη, τόσος έρωτας, σεβασμός και θαυμασμός για τον άνθρωπό σου, όταν υπάρχει τόση χαρά και καλή διάθεση, τότε πράγματι, η μέρα του γάμου γίνεται μακράν ό,τι πιο όμορφο έχεις ζήσει!» έγραψε η Κύπρια ηθοποιός στο μακροσκελές post της και συνέχισε: «Ολα ήταν ανώτερα των προσδοκιών μας, όλα κύλησαν όμορφα, ακόμα καλύτερα απ’ ό,τι τα είχαμε σχεδιάσει, αφήνοντάς μας μια υπέροχη, γλυκιά γεύση, κάνοντάς μας να θέλουμε να τα ζήσουμε ξανά!».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γάμος, Λουκία, Μπρούσκου,gamos, loukia, brouskou