Λιμενικός τούμπανο τα έβαλε με αστυνομικό

SHOWBIZΞεκατίνιασμα, μηνύσεις και αλληλοκατηγορίεςΛιμενικός τούμπανο τα έβαλε με αστυνομικόΠέμπτη, Ιανουάριος 18, 2018 - 16:19

❱❱ Πώς από μια ανάρτηση κατέληξαν σε μηνύσεις

Μαλλιά κουβάρια έγιναν στους... τοίχους του facebook μία σέξι λιμενικός και ένας αστυνομικός λόγω διαφορετικών πεποιθήσεων, με αποτέλεσμα το διαδικτυακό τους... ξεκατίνιασμα να καταλήξει σε μηνύσεις!

Οπως αποκάλυψε το «Πρώτο Θέμα», οι άλλοτε αγαπημένοι συνάδελφοι, που είχαν συνεργαστεί κατά τη θητεία τους στη Σάμο το 2015, αντάλλαξαν βροχή υβριστικών αναρτήσεων, με την 32χρονη λιμενικό να κατηγορεί τον αστυνομικό ότι συχνάζει σε γκέι μπαρ κι εκείνον να απαντά χαρακτηρίζοντάς την «τρανσφοβική λιμενικίνα»!

Ο νεαρός αστυνομικός Φωτεινός Παγιαύλας, που υπηρετεί στην Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών, έγινε γνωστός για τη συμμετοχή του στο Athens Pride του 2016 σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την άνοδο της Ακροδεξιάς, αλλά και για την ευαισθησία του σε θέματα προσφύγων και μειονοτήτων - θέσεις εκ διαμέτρου αντίθετες με όσα πρεσβεύει η όμορφη λιμενικός Κατερίνα Πλακίδα, που υπηρετεί στο Λιμεναρχείο Πειραιά. Ο πόλεμος των δύο ενστόλων εντάθηκε έπειτα από ανάρτηση του αστυνομικού στις αρχές Δεκεμβρίου, όπου υπερασπιζόταν τη Νατάσσα Μποφίλιου, που δεχόταν έντονη κριτική αναφορικά με συνέντευξή της.

«Με την Μποφίλιου θα έπινα ένα μπιράκι. Με τον Σφακιανάκη ποτέ» έγραψε στο προφίλ του, συγκρίνοντας την τραγουδίστρια με τον Νότη Σφακιανάκη, που έχει πάρει ανοιχτά θέση υπέρ της Χρυσής Αυγής.

Η Μποφίλιου, το μπιράκι και το... μπρελόκ

Την επόμενη ημέρα, η λιμενικός ανέβασε μια φωτογραφική (για τον αστυνομικό) ανάρτηση στο facebook. «Μόλις διάβασα ανάρτηση από “συνάδελφο” που ανήκει στη λοαδ ότι θα έπινε μπιρακι με Μποφίλιου παρά με Νότη .....αντιπαθώ την Μποφίλιου αλλά παρ όλα αυτά δεν πιστεύω να συχνάζει σε gay-bar, όπως επίσης ο Νότης δεν βγαίνει για μπιρακι με μπρελόκ» έγραψε, πυροδοτώντας νέα ανάρτηση του αστυνομικού.

«Υπάρχει μια φασίστρια, ρατσίστρια, ομοφοβική και τρανσφοβική λιμενικίνα. Από το πράιντ του ’17 έχει λυσσάξει μαζί μου. Η τελευταία της επίθεση είναι επιπέδου 10χρονου. Με κατηγορεί ότι συχνάζω σε γκέι μπαρ», ενώ σε άλλο σημείο προσθέτει: «Φασίστας, ρατσιστής, ομοφοβικός και τρανσφοβικός δεν είναι βρισιά, είναι ιδιότητα. Μάθε το κι αυτό Κατερινάκι. Που μου κούναγες το δάκτυλο για το τι λέει ο Νόμος και το ίδιο βράδυ σου ρίξανε το προφίλ για ρητορική μίσους» έγραψε έξι ημέρες αργότερα ο Φωτεινός Παγιαύλας, κοινοποιώντας την ανάρτησή της.

Η κόντρα των δύο ενστόλων κατέληξε στο Αστυνομικό Τμήμα Καμινίων - Νέου Φαλήρου, όπου η λιμενικός (που είναι μητέρα ενός παιδιού) κατέθεσε μήνυση κατά του αστυνομικού.

«Η ανωτέρω δημοσίευσή του έγινε αφορμή να δεχτώ και επιπλέον υβριστικά και προσβλητικά σχόλια προς το πρόσωπό μου από διαδικτυακούς φίλους του αστυνομικού» αναφέρει, προσθέτοντας ότι τα σχόλια «προσέβαλαν δημοσίως την τιμή και την υπόληψή μου και διατάραξαν την ψυχική μου υγεία».

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα