Λάτρευε την Ελλάδα

ΚΟΣΜΟΣΗ νεαρή καλλονή το 2005 είχε ανακηρυχτεί αναπληρωματική Μις Ταϊλάνδη Λάτρευε την ΕλλάδαΤρίτη, Οκτώβριος 30, 2018 - 19:13

❱❱ Η βοηθός του ιδιοκτήτη της Λέστερ, Νουρσάρα Σουκναμάι, επισκεπτόταν συχνά τη χώρα μας

Μια εντυπωσιακή βασίλισσα της ομορφιάς και λάτρις της Ελλάδας βρισκόταν μέσα στο μοιραίο ελικόπτερο του ιδιοκτήτη της Λέστερ που το βράδυ του Σαββάτου κατέπεσε έξω από το στάδιο της ομάδας, οδηγώντας στον θάνατο πέντε ανθρώπους.

Χαρακτηριστικό της αγάπης που έτρεφε για τη χώρα μας η

Ταϊλανδή Νουρσάρα Σουκναμάι είναι ότι η τελευταία φωτογραφία που ανάρτησε στα social media πριν από το δυστύχημα ήταν από ελληνικό εστιατόριο στο Λονδίνο.

Η Σουκναμάι ήταν προσωπική βοηθός του 60χρονου ιδιοκτήτη της Λέστερ, Βιτσάι Σριβανταναπραμπά, ο οποίος, σύμφωνα με το περιοδικό «Forbes», ήταν ο πέμπτος πλουσιότερος άνδρας της Ταϊλάνδης, με περιουσία 4.300.000.000 ευρώ. Η νεαρή καλλονή άρχισε την καριέρα της στον χώρο της μόδας το 2005, όταν εξελέγη αναπληρωματική Μις Ταϊλάνδη στον διαγωνισμό ομορφιάς για την εκπροσώπηση της χώρας στον «Miss Universe».

Τα τελευταία χρόνια η Σουκναμάι ανήκε στο επιτελείο του Σριβανταναπραμπά και βρισκόταν πάντα στο πλευρό του στις εμφανίσεις του για τις υποχρεώσεις της ποδοσφαιρικής ομάδας της Λέστερ. Αναρτούσε τακτικά φωτογραφίες της με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, καθώς και με το τρόπαιο του πρωταθλήματος που κέρδισε η Λέστερ το 2016.

Συχνά μάλιστα αναρτούσε φωτογραφίες από τις διακοπές της και, από ό,τι φαίνεται, λάτρευε να επισκέπτεται την Ελλάδα αλλά και την Ιταλία και την Ιαπωνία. Την Παρασκευή, δε, δημοσίευσε φωτογραφία από το ελληνικό Estiatorio Milos του Λονδίνου ποζάροντας με τα φημισμένα θαλασσινά του.

Ο ήρωας πιλότος έριξε το ελικόπτερο σε άδειο πάρκινγκ

Στο πλευρό του μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο είχε τον έρωτα της ζωής του ο ήρωας πιλότος που φέρεται ότι οδήγησε το ελικόπτερο του ιδιοκτήτη της Λέστερ μακριά από τους θεατές σώζοντας δεκάδες ζωές.

Συγκυβερνήτης του πολύπειρου Ερικ Σβάφερ, με τον οποίο στο παρελθόν έχουν πετάξει ο Δαλάι Λάμα και μέλη της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας, ήταν η εδώ και 10 χρόνια σύντροφός του Ιζαμπέλα Ρόζα Λέτσοβιτς, με την οποία μάλιστα είχε πρόσφατα αγοράσει σπίτι στο Σάρεϊ για να συγκατοικήσουν.

Οταν το ελικόπτερο του Βιτσάι Σριβανταναπραμπά απογειώθηκε από το κέντρο του γηπέδου της Λέστερ, μετά τον αγώνα της ομάδας με τη Γουέστ Χαμ, και άρχισε να χάνει ξαφνικά ύψος, ο Σβάφερ φαίνεται ότι προσπάθησε να αποφύγει τους θεατές που αποχωρούσαν, τους αστυνομικούς, αλλά και τα πολυσύχναστα μαγαζιά γύρω από το γήπεδο.

Από την πτώση του αεροπλάνου σε άδειο πάρκινγκ σκοτώθηκαν ο Σριβανταναπραμπά, ο Σβάφερ, η Λέτσοβιτς και οι βοηθοί του ιδιοκτήτη της Λέστερ, Νουρσάρα Σουκναμάι και Κέιβπορν Πουνπάρε.

Keywords
Τυχαία Θέματα