Λαχτάρα για τη Μαρινέλλα!

SHOWBIZΛαχτάρα για τη Μαρινέλλα! Τρίτη, Μάρτιος 19, 2019 - 15:20

❱❱ Δύσκολες ώρες για τη Μαρινέλλα. Η μεγάλη κυρία του λαϊκού τραγουδιού νοσηλεύεται στο «Υγεία» από το βράδυ της Κυριακής...

... έπειτα από πτώση που είχε στο νυχτερινό κέντρο Διογένης Studio, όπου επρόκειτο να δώσει την τελευταία της παράσταση με τον Κώστα Μακεδόνα και την Ελενα Παπαρίζου.

Δυστυχώς, δεν πρόλαβε ν' αποχαιρετίσει το κοινό της αυτή τη φορά, αφού λίγες ώρες προτού

βγει επί σκηνής είχε ένα ατύχημα. Καθώς κατέβαινε στο καμαρίνι της για να ετοιμαστεί έπεσε και χτύπησε στα σκαλιά, με αποτέλεσμα να σπάσει στο ισχίο της. Αμέσως μεταφέρθηκε στο ιδιωτικό νοσοκομείο των βορείων προαστίων, όπου αποφασίστηκε να χειρουργηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», την επέμβαση έφερε εις πέρας με απόλυτη επιτυχία χθες το μεσημέρι ο κορυφαίος στο είδος του χειρουργός ορθοπεδικός Αθανάσιος Τσουτσάνης. Πλέον η Μαρινέλλα συνεχίζει τη νοσηλεία της στο δωμάτιό της έχοντας στο πλευρό της τους δικούς της ανθρώπους, οι οποίοι λαχτάρισαν όταν πληροφορήθηκαν τα δυσάρεστα νέα για την πτώση της στο νυχτερινό μαγαζί.

Από τους πρώτους που επικοινώνησαν μαζί της για να της ευχηθούν «σιδερένια» ήταν ο επιστήθιος φίλος της Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος παρακολούθησε φέτος το πρόγραμμά της δύο φορές, μία στη Θεσσαλονίκη και άλλη μία σχετικά πρόσφατα στην Αθήνα.

Ο Λάκης, μάλιστα, της έστειλε κι ένα δημόσιο μήνυμα μέσω Instagram ανεβάζοντας με τη μορφή Story μια φωτογραφία της από τη σκηνή και γράφοντας χαρακτηριστικά: «Περαστικά σου, δίπλα σου!»

Λουλούδια και ευχές

Και βέβαια δεν ήταν ο μόνος. Για τη μοναδική Μαρινέλλα ενδιαφέρθηκαν οι πάντες, από τους συνεργάτες της στο μαγαζί του Γιάννη Παπαθεοχάρη μέχρι τον ίδιο τον επιχειρηματία, αλλά και δεκάδες άλλοι φίλοι και εκατοντάδες θαυμαστές της.

Η είδηση του ατυχήματός της σκόρπισε μεγάλη ανησυχία προς πάσα κατεύθυνση. Ευτυχώς, όπως μαθαίνουμε από έγκυρη πηγή, η ίδια είναι ήδη πολύ καλύτερα κι έχει αρχίσει να ξαναβρίσκει το κέφι της. Αλλωστε, μιλάμε για έναν άνθρωπο γεμάτο αισιοδοξία και με αναπτυγμένη τη θεϊκή αίσθηση που λέγεται χιούμορ. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που το δωμάτιό της στο «Υγεία» έχει γεμίσει με λουλούδια και κάρτες με ευχές για ταχεία ανάρρωση. Η αγαπημένη τραγουδίστρια, μάλιστα, μέσω ανακοίνωσης που εστάλη χθες το βράδυ από την υπεύθυνη επικοινωνίας του Διογένης Studio κ. Μαργαρίτα Δρούτσα, ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για το ενδιαφέρον και την αγάπη του, ενώ έγινε γνωστό πως σε δύο με τρεις ημέρες θα επιστρέψει στο σπίτι της και στις δραστηριότητές της.

«ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ» ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΥΣΠΑ

Την ώρα που η μεγάλη κυρία του λαϊκού τραγουδιού είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο και εξεταζόταν από τους γιατρούς το βράδυ της Κυριακής, οι τηλεθεατές του ΑΝΤ1 έβλεπαν μιαν... άλλη Μαρινέλλα στο «Your face sounds familiar».


Η μεταμόρφωση της Χρύσπας σε Μαρινέλλα

Ο λόγος για τη Χρύσπα, η οποία κέρδισε τις εντυπώσεις στο show μεταμορφώσεων ενσαρκώνοντας τη σπουδαία τραγουδίστρια και τραγουδώντας το διαχρονικό διαμάντι του ρεπερτορίου της «Εγώ κι εσύ» («Τα λόγια είναι περιττά»). «Ησουν πάρα πολύ καλή… Εμένα προσωπικά μού θύμισες τη Μαρινέλλα και σε έκφραση και σε κίνηση και σε φωνή. Ηταν από τις καλύτερες εμφανίσεις σε μια καλλιτέχνιδα που είναι πολύ δύσκολο να ενσαρκωθεί… Μπράβο!» σχολίασε την εμφάνιση της Χρύσπας ο κριτής του show Γιώργος Μαζωνάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα