Κυριακή 07/9/14

13:56 7/9/2014 - Πηγή: Espresso
ΑΣΤΡΑYδροχόοι με τάσεις αυτονομίαςΚυριακή 07/9/14Κυριακή, Σεπτέμβριος 7, 2014 - 08:01

ΚΡΙΟΣ: Τα πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας θα αλλάξουν το μέχρι τώρα σκηνικό και θα το κάνουν ασύλληπτα όμορφο και χαρούμενο. Μάλλον βρίσκεστε στο μεταίχμιο μια σειράς σημαντικών αλλαγών, τις οποίες θέλετε να επιχειρήσετε, προκειμένου να βελτιώσετε τον τρόπο που διαχειρίζεστε τις συναισθηματικές σας υποθέσεις. Εκτονώστε όλα τα συναισθήματα που έχετε συσσωρεύσει μέσα σας με δημιουργικό τρόπο, αναζητώντας περισσότερη ασφάλεια, και όχι παίζοντας παιχνίδι εξουσίας με άλλους. Η αιτία των καβγάδων και των προστριβών

με τον σύντροφό σας είναι τα οικονομικά και των δυο σας, που είναι αρκετά πιεσμένα. Οσα και αν βγάζετε, σας... προλαβαίνουν τα έξοδα και επειδή δεν είχατε κάνει σωστούς προϋπολογισμούς, δεν μπορείτε να βρείτε ισορροπία. Ομως, αν θέλετε πραγματικά να δώσετε μια λύση, μπορείτε μόνο κάνοντας ουσιαστικό διάλογο, και όχι ρίχνοντας ο ένας στον άλλο τις ευθύνες για την κατάστασή σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι εκρήξεις που θα σημειωθούν από την πλευρά σας προκειμένου να εξασφαλίσετε τα κεκτημένα σας θα βγάλουν στην επιφάνεια τον χειρότερό σας εαυτό. Κοιτάξτε να ηρεμήσετε και να περιορίσετε την επιθετικότητά σας, που δεν θα σας προσφέρει τίποτα εκτός από καινούργιους μπελάδες και απομάκρυνση τόσο από τους συνεργάτες σας όσο και από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Επικεντρωθείτε στη σχέση σας για να της δώσετε περισσότερο βάθος. Μαζέψτε γύρω σας ανθρώπους που προσπαθούν να σας γνωρίσουν και να έρθουν πιο κοντά σας. Οι αδέσμευτοι θα αποκτήσετε μια καινούργια φιλία, που αν και δεν θα το φαντάζεστε, αν την αφήσετε να εξελιχθεί, στην πορεία θα γίνει ένας μεγάλος έρωτας. Μέρα με τη μέρα οι πιέσεις που υπήρχαν στην αρχή θα υποχωρήσουν και θα μπορείτε να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και τα οποία απολαμβάνετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι αλλαγές που θα προκύψουν, ακόμα και αν δεν τις έχετε προγραμματισμένες, θα έχουν θετικά αποτελέσματα. Οπότε μη φοβηθείτε να προχωρήσετε και αν χρειαστεί, αναλάβετε πρωτοβουλία. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν προς όλες τις κατευθύνσεις, ώστε να βελτιωθούν τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και η ψυχολογία σας. Θα μπερδευτείτε αρκετά και οι μοιρασμένες σκέψεις σας θα ενισχύσουν την τάση σας να πιστεύετε ότι μαθαίνουν τις κινήσεις σας, με αποτέλεσμα να πέφτετε θύμα παρεξηγήσεων και ίσως -για κάποιους- εκμετάλλευσης. Φροντίστε να είστε εγκρατείς στον τρόπο που θα εκφράζεστε και να μη χάσετε την ψυχραιμία σας για κανένα λόγο. Η υπομονή που θα δείξετε θα είναι το καλύτερο όπλο σας για να βγείτε από τα αδιέξοδα που θα προκύψουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην αφήσετε συνεργάτες ή άτομα ανώτερα από εσάς να σας μειώσουν ή να σας φορτώσουν με περισσότερες ευθύνες. Σε κλίμα ανανέωσης και αλλαγής θα συνεχίσει να βρίσκεται ο τομέας των σχέσεών σας. Θα δυσκολευτείτε αρκετά να απομακρύνετε από δίπλα σας άτομα που έχετε καταλάβει ότι μόνο ζημιογόνα σάς είναι, καθώς, πάντα ήταν δύσκολο για εσάς να αφήσετε πίσω σας ό,τι έχετε συνηθίσει ή αγαπήσει, ακόμα και αν δεν σας έχει βγει σε καλό. Στις νέες γνωριμίες που θα κάνετε φροντίστε, προτού καταλήξετε σε συμπεράσματα ή ενθουσιαστείτε, να είστε πολύ προσεκτικοί. Δεν χρειάζεται να βάλετε στη ζωή σας κι άλλα πρόσωπα που θα απορροφούν την καλή σας ενέργεια και θα σας δίνουν αρνητικότητα. Στις προσωπικές σας σχέσεις να είστε πιο ρεαλιστές και να αντιμετωπίζετε τους γύρω σας όπως ακριβώς είναι, και όχι όπως θα θέλατε να είναι.

ΛΕΩΝ: Εάν δεν σταματήσετε να μπερδεύεστε συναισθηματικά, θα ζείτε συνέχεια με ψευδαισθήσεις. Μη σας παρασύρει το κλίμα ευφορίας που θα υπάρχει κάποιες στιγμές στον εργασιακό χώρο, γιατί ίσως δεν προσέξετε τις παγίδες. Εάν συγκεντρωθείτε λίγο περισσότερο στον εαυτό σας, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε προβλήματα που κουβαλούν ένα κάπως βαρύ παρελθόν. Το πλανητικό σκηνικό σάς βοηθάει να προχωρήσετε σε μια αναγέννηση εξωτερική. Αν θέλετε να κάνετε κάτι το ιδιαίτερο για την εμφάνισή σας, προτιμήστε κάτι απλό και διακριτικό, που θα τραβήξει τα βλέμματα των άλλων, παρά κάτι ακραίο που θα προκαλέσει αρνητικά σχόλια. Ασχοληθείτε με νέες δραστηριότητες και αν δεν μπορείτε αμέσως, κατασταλάξτε στους τρόπους που θα προχωρήσετε σε αλλαγές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι σωστές διασυνδέσεις που θα σας υποστηρίξουν την κατάλληλη στιγμή θα παίξουν μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη και την πορεία σας. Εάν γίνει σαφές το κατά πόσο θα μπορούσατε να είστε συνεπείς στο μέλλον κάτω από δύσκολες και σκληρές επαγγελματικές συνθήκες, θα μπορέσετε να διοχετεύσετε κατάλληλα την ενέργεια και τον χρόνο σας. Θα υπάρξουν καλές προϋποθέσεις τόσο για τα εργασιακά σας θέματα όσο και για τα οικονομικά σας σχέδια. Το έδαφος θα είναι γόνιμο για να ασχοληθείτε και με περαιτέρω δραστηριότητες, αφού η τύχη δεν θα σας εγκαταλείψει, αλλά θα σας υποχρεώσει κατά κάποιο τρόπο να ακολουθήσετε ή να ανεχτείτε σε κάποια ζητήματα τις συμβουλές των συγγενικών σας προσώπων. Μην καταφύγετε σε ακραίες συμπεριφορές ή βιαστικές αποφάσεις για να δώσετε λύσεις.

ΖΥΓΟΣ: Θα ήταν φρόνιμο να είστε προσεκτικοί στον χειρισμό των αισθηματικών σας θεμάτων και να διαχωρίσετε κάποια πράγματα, χωρίς να αφήσετε να οξυνθούν τα πνεύματα. Οσοι είστε δεσμευμένοι προσπαθήστε να μη κάνετε επίδειξη ισχύος στον σύντροφό σας ή να διεκδικήσετε το δίκιο σας με φωνές και καβγάδες. Είναι κρίμα να βλάψετε τη σχέση σας και να ανατρέψετε την καλή πορεία που έχει. Κρατήστε μια πιο ουδέτερη στάση άμα ακούσετε κάτι που δεν θα σας αρέσει, γιατί αργότερα θα μπορέσετε να κρίνετε πιο αντικειμενικά συναισθήματα και καταστάσεις. Οπότε βαδίστε πιο προσεκτικά. Ισως πάρετε απαντήσεις για απορίες που έχετε από τον σύντροφό σας εδώ και καιρό κι οι αλλαγές που θα γίνουν στον εσωτερικό σας κόσμο θα συμβάλλουν μαζί με τις συγκυρίες ώστε να έχετε στη συνέχεια μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για την εξέλιξη της σχέσης σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η συγκρότηση των σκέψεών σας θα σας βοηθήσει να κοιτάξετε μέσα σας πιο καθαρά, αλλά και να κατανοήσετε πλήρως τα πραγματικά συναισθήματα που τρέφει για το άτομό σας το έτερόν σας ήμισυ. Οσοι είστε ακόμα αδέσμευτοι το πάθος και ο έρωτας θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, αλλά οι εξωτερικές συνθήκες δεν θα σας επιτρέπουν να τα απολαύσετε. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε μια σχέση που είναι εξαρχής μπερδεμένη, γιατί η κατάληξή της είναι προδικασμένη, ακόμα και αν δεν βιάζεστε να το δείτε. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να εξαντλήσετε τις αντοχές σας. Εάν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που σας ελκύει αλλά δεν βρίσκεται κοντά σας, επιδιώξτε να συναντηθείτε, για να καταλάβετε αν σας ενδιαφέρει πραγματικά, πριν αρχίσετε να κάνετε με το μυαλό σας σενάρια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Απαλλαγείτε όσο πιο γρήγορα μπορείτε από νοοτροπίες που δεν είναι αποτελεσματικές και σας εμποδίζουν να προχωρήσετε ανενόχλητοι τα σχέδιά σας. Αρχίστε να στηρίζεστε στα δικά σας πόδια, χωρίς να απογοητεύεστε αν οι συγκυρίες δεν λειτουργούν υπέρ σας. Με τον Ερμή στους Διδύμους από τις 2 του μήνα θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με συνεργάτες και άτομα κύρους που θα βοηθήσουν την πρόοδό σας και την καριέρα σας. Θα αλλάξουν πολλά στην επαγγελματική, την οικογενειακή και τη συναισθηματική σας ζωή, φέρνοντας αέρας ανανέωσης. Δεν υπάρχει λόγος να πιεστείτε περισσότερο για να ανταποκριθείτε στις νέες προκλήσεις, αφού όλα θα είναι με το μέρος σας. Περιοριστείτε σε ό,τι είναι άκρως απαραίτητο να γίνει και λειτουργήστε με ορθή κρίση, για να αποφύγετε να προκαλέσετε δυσάρεστες καταστάσεις με τους γύρω σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορεί οι μέρες που θα ακολουθήσουν να είναι κάπως πιεστικές, αλλά θα ανακαλύψετε καινούργιες δυνατότητες για να εξελιχτείτε. Κινηθείτε σε πιο γρήγορους ρυθμούς, ακόμα και αν δεν έχετε όρεξη, για να μη μείνετε πίσω σε σχέση με τους συνεργάτες σας που θα κινούνται πολύ γρήγορα. Παρακολουθήστε τις εξελίξεις χωρίς να μένετε αμέτοχοι, αλλά κρατηθείτε μακριά από παρασκηνιακές καταστάσεις και συζητήσεις που θα αφορούν σχόλια για τρίτα άτομα που δεν θα είναι παρόντα. Μπορείτε να ακούτε κι ίσως μάθετε και μερικές αλήθειες, αλλά μην εκφράσετε την άποψή σας. Για να προχωρήσετε ανενόχλητοι τα επαγγελματικά σχέδιά σας, φροντίστε να είστε ψύχραιμοι, διαλλακτικοί και συνεργάσιμοι. Δώστε λύσεις σε ζητήματα που απασχολούν το μυαλό και τη σκέψη σας, καθώς το ενδιαφέρον σας θα αρχίζει να μετατοπίζεται σταδιακά προς άλλες κατευθύνσεις και δεν πρέπει να αφήσετε τίποτα πίσω σας ανολοκλήρωτο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αρχίστε να γίνετε πιο αυτόνομοι, αλλά μην ξεχάσετε να είστε προσεκτικοί με τα άτομα που υπάρχουν γύρω σας, ειδικά με αυτά που υπόσχονται ότι θα σας στηρίξουν. Εκμεταλλευτείτε σωστά τις ευκαιρίες που θα υπάρξουν για να ρυθμίσετε επαγγελματικά θέματα. Αποφύγετε τα μπερδέματα στον οικογενειακό χώρο με συγγενικά πρόσωπα, γιατί σίγουρα δεν θέλετε να αναλάβετε τον ρόλο του ειρηνοποιού. Μέχρι στιγμής σάς έχουν δοθεί αρκετές ευκαιρίες για να βελτιώσετε ή να ανανεώσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους. Αρκετοί από εσάς κάνατε τα πρώτα βήματα και έχετε ήδη καλύτερη πορεία. Ομως, όσοι μείνατε άπραγοι θα πρέπει να κινηθείτε πιο γρήγορα, καθώς αρχίζουν να περιορίζονται οι δυνατότητες να το πράξετε και οι λάθος κινήσεις μπορεί να στοιχίσουν, με άμβλυνση των διαφορών σας με τους άλλους.

ΙΧΘΥΕΣ: Μη χάσετε την ευκαιρία να δρομολογήσετε σωστά τις σχέσεις σας, αλλά για κανένα λόγο μη δώσετε ψεύτικες υποσχέσεις. Εάν τάξετε περισσότερα απ' όσα μπορείτε να δώσετε και διαψεύσετε τις προσδοκίες των άλλων, θα τους απομακρύνετε από κοντά σας. Κάποιες από τις ανάγκες και τις προτεραιότητές σας θα διαφοροποιηθούν και αφού θα αλλάξουν οι συνθήκες στον εργασιακό χώρο σας, είναι φυσικό να επηρεαστούν κι οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Μην αφήσετε τα ελαττώματά σας να βγουν στην επιφάνεια και να εκμεταλλευτούν ορισμένοι επιτήδειοι τις αδυναμίες σας. Γεγονότα και αυτοκριτική θα σας οδηγήσουν στην αναθεώρηση της δικής σας συμπεριφοράς αλλά και στη σημασία που δίνατε μέχρι τώρα στην παρουσία και την αναγκαιότητα ορισμένων συνεργατών στον εργασιακό χώρο σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα