Κύμα αγάπης για τον Γιάννη Σπαλιάρα

15:08 3/5/2017 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΚύμα αγάπης για τον Γιάννη ΣπαλιάραΤετάρτη, Μάιος 3, 2017 - 15:08

Ο Σπαλιάρας έγινε ο... Ντάνος των «Μαχητών»! Μετά το προχθεσινό συμβούλιο του νησιού, που έβγαλε στον τάκο τον Γιάννη Σπαλιάρα (μαζί με την Ελισάβετ και τον Ορέστη), ένα κύμα αγάπης στο πρόσωπό του ξεκίνησε στο twitter, θυμίζοντας το πάθος με το οποίο οι fans του reality υποστήριζαν τον Γιώργο Αγγελόπουλο

κάθε φορά που ήταν προτεινόμενος στη ομάδα των «Διασήμων».

Ετσι, λοιπόν, αμέσως μετά την ανακοίνωση του ονόματός του, το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης πήρε... φωτιά. «Να δούμε αν θα πάρουν το μάθημά τους οι “Μαχητές”, όπως το πήραν οι “Διάσημοι”, ψηφίζοντας συνέχεια τον #Ντάνο. #Σπαλ δεν πας πουθενά!», «Ο #Σπαλιάρας είναι ο #Ντάνος των “Μαχητών“. Βγήκες προτεινόμενος μαζί του; ΤΗΝ ΕΚΑΤΣΕΣ!» ήταν μερικά από τα μηνύματα των θαυμαστών του παρουσιαστή-ηθοποιού, τα οποία πολλαπλασιάστηκαν και μετά τις δηλώσεις του ίδιου για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

«Οταν μια ομάδα είναι τα ίδια άτομα τρεις μήνες, έχουν ένα ιδιαίτερο δέσιμο, σε αντίθεση μ' εμένα που, παρότι “κούμπωσα” αρκετά καλά στην ομάδα, είμαι μόλις τρεις εβδομάδες. Οπότε είναι απολύτως κατανοητό -και τα παιδιά με ενημέρωσαν, γιατί ήταν ξεκάθαροι απέναντί μου- ότι, παρότι δεν με θεωρούν τον πιο αδύναμο αγωνιστικά ή τον πιο αντιπαθή, θεωρούν πιο δίκαιο να ψηφίσουν εμένα» είπε ο Γιάννης και κέρδισε ακόμη περισσότερο την εκτίμηση των θαυμαστών του.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα