Κρεοπώλης στην Κρήτη έκρυβε μίνι οπλοστάσιο

ΡΕΠΟΡΤΑΖΚρεοπώλης στην Κρήτη έκρυβε μίνι οπλοστάσιοΠαρασκευή, Μάρτιος 10, 2017 - 18:07

Μαζί με τις μπριζόλες έκρυβε και... όπλα ένας 27χρονος κρεοπώλης στην Κρήτη, ο οποίος φαίνεται ότι ήταν έτοιμος για πόλεμο, αλλά συνελήφθη το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης και πλέον καλείται να λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη!

Οπως διαπίστωσαν

οι αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Ηρακλείου, οι οποίοι έκαναν τις σχετικές έρευνες, ο κρεοπώλης-«πιστολέρο» είχε μετατρέψει σε μίνι οπλοστάσια όχι μόνο το σπίτι του σε χωριό του Δήμου Χερσονήσου αλλά και τους αποθηκευτικούς χώρους που έχει στην ιδιοκτησία του και τους οποίους προόριζε για να συντηρεί τα εμπορεύματά του.

Χειροπέδες

Υστερα από αυτή την εξέλιξη οι αστυνομικοί δεν άργησαν να περάσουν χειροπέδες στον 27χρονο, ο οποίος βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με την κατηγορία των παραβάσεων της νομοθεσίας περί όπλων και εκρηκτικών υλών.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών που γίνονται για την καταπολέμηση της παράνομης οπλοκατοχής, στις ιδιοκτησίες του κρεοπώλη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πολεμικό τυφέκιο, ένα υποπολυβόλο μάρκας SCORPION, ένα πιστόλι, δύο περίστροφα, ένα κυνηγετικό όπλο, 19 γεμιστήρες διάφορων όπλων, 1.282 φυσίγγια διάφορων διαμετρημάτων καθώς και ένας αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός από άγνωστη εκρηκτική ύλη με προσαρμοσμένο φιτίλι.

Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.
Ο 27χρονος επρόκειτο να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου με τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα