«Κράξιμο» μετά ληστείας

ΡΕΠΟΡΤΑΖ«Κράξιμο» μετά ληστείαςΠέμπτη, Μάιος 18, 2017 - 16:59

Η επίθεση με μαχαίρια σε δύο άνδρες και η δικαιολογία ότι ενοχλήθηκαν που ήταν gay!

Είναι απίστευτο τι είδους δικαιολογίες μπορεί να σκαρφιστεί ένας κρατούμενος όταν βρίσκεται ενώπιον του ανακριτή, για να γλιτώσει την προφυλάκιση!

Πριν από μερικές μέρες, δύο κατηγορούμενοι για ληστεία εξάντλησαν όλη τη φαντασία τους όταν ισχυρίστηκαν ότι ο λόγος που επιτέθηκαν με μαχαίρια σε δύο άνδρες ήταν επειδή τους ενόχλησε που ήταν... gay!

Οπως και να 'χει, το «τέχνασμα» έπιασε, καθώς ο ανακριτής δέχτηκε ότι ο σεξουαλικός

προσανατολισμός των δύο ανδρών τούς έκανε να χάσουν την ψυχραιμία τους, να τους... κράξουν (όπως είπαν χαρακτηριστικά!) και να τους επιτεθούν! Ετσι, μετά το τέλος της απολογίας τους αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους!

Μάλιστα, δεν μέτρησε ούτε το διαβιβαστικό της Αστυνομίας, στο οποίο περιγράφεται αναλυτικά πώς «έγδυσαν» τα θύματα, παίρνοντάς τους ό,τι είχαν και δεν είχαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις διωκτικές Αρχές, το περιστατικό, με πρωταγωνιστές τους δύο νεαρούς Αλβανούς, ηλικίας 21 και 22 χρόνων, συνέβη στα τέλη του περασμένου μήνα. Οι κατηγορούμενοι περίμεναν να πέσει η νύχτα για να θέσουν σε εφαρμογή το σχέδιό τους. Διάλεξαν ένα απόμερο σημείο κάτω από τον Βράχο της Ακρόπολης και, όταν είδαν τους δύο φίλους να κατευθύνονται προς την έξοδο του πεζοδρόμου της Αποστόλου Παύλου, βγήκαν από την κρυψώνα τους.

Μόλις ξεπέρασαν το σοκ

Με την απειλή μαχαιριών αφαίρεσαν από τα θύματα ό,τι είχαν στην κατοχή τους, από μικροποσά, κινητά τηλέφωνα μέχρι έναν χρυσό σταυρό και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου γνωστής μάρκας, και τράπηκαν σε φυγή! Μόλις τα θύματα ξεπέρασαν το σοκ και ανέκτησαν την ψυχραιμία τους, κατήγγειλαν την επίθεση στο Τμήμα Ασφαλείας Νέου Κόσμου, όπου οι αστυνομικοί τα ενημέρωσαν ότι στο αντίστοιχο Τμήμα της Ακρόπολης είχαν προσαχθεί δύο άτομα που πιθανότατα ήταν οι δράστες.

Πράγματι, οι δύο άνδρες αναγνώρισαν τα άτομα που τους λήστεψαν, ενώ και οι κατηγορούμενοι φέρεται ότι ομολόγησαν την πράξη τους. Οταν, μάλιστα, τους ζητήθηκε να δικαιολογήσουν τα περίπου 400 ευρώ που βρέθηκαν στην κατοχή τους, αποκάλυψαν ότι πούλησαν τα κλοπιμαία σε κλεπταποδόχους στο κέντρο της Αθήνας.

Ενώπιον του ανακριτή, οι κατηγορούμενοι ξέχασαν την προανακριτική κατάθεσή τους και υποστήριξαν μια εντελώς διαφορετική εκδοχή για τα γεγονότα εκείνης της μέρας.
Οπως είπαν, δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν τα νεύρα τους, όταν έκαναν «τσακωτούς» τους δύο άνδρες σε... τρυφερές στιγμές κάτω από τον Βράχο της Ακρόπολης και τους ζήτησαν τον λόγο: «Τους κράξαμε» φέρεται ότι είπαν χαρακτηριστικά, υποστηρίζοντας αμέσως μετά ότι, κουβέντα στην κουβέντα, πιάστηκαν στα χέρια με τα θύματα. Ωστόσο, στη νέα απολογία τους δεν μπόρεσαν να εξηγήσουν από πού προέρχονταν τα χρήματα που είχαν πάνω τους, τα οποία κατασχέθηκαν.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα